Takie chujki jak ty wklejają w każdym możliwym miejscu pierdolenie o pis, po, albo chuj wie co. W każdy jebany zakątek internetu wklepujesz walkę pomiędzy rządem a opozycją?
Jak dymasz żonę to też szepczesz jej do ucha że tak dyma rząd klasę robotniczą??
Oburza cię to, bo nie ogarniasz. To co się stało, to nie są podatki, szwindle na sprzęcie medycznym, czy podwyżki dla posłów. To nie jest jedna z wielu spraw. To jest problem tego, kto i kiedy może pogrzebać w dupce twojej matce, siostrze, czy partnerce i czy one mają w tym względzie coś do powiedzenia. W innych tematach nie znajdziesz ani jednego napisanego przeze mnie słowa o PiS, czy PO.
Dobrze, że użyłeś tego porównania. Widocznie czujesz się wydymany. Użyj maści na ten ból.
PS A ja nie pisałem o patriotach tylko o "patriotach". Inna rzecz, że prześmigaliście to słowo, jak stary dziadek przetrze gacie nosząc je przez cały miesiąc
Dla mnie dorosły osoboczłowiek znęcający się nad jakimkolwiek zwierzęciem to skończony kutas.
Chcesz zabić? Zabij. Nie dręcz.
Szczur jeśli jest w miejscu w którym nie zagraża bezpośrednio ludziom, ma takie samo prawo do życia jak te bladzie z filmiku.
Wyjebane mam w Twój opis, tak to jest znęcanie się.
Raczej nie przeżył samego wybuchu.