A co wam mam powiedzieć cioteczki, nie macie pojecia o konserwatywnej mysli w Polsce,
Konserwatyzm – ideologia, która bazuje na hasłach obrony porządku społecznego oraz umacniania tradycyjnych wartości, takich jak: religia, naród, państwo, rodzina, hierarchia, autorytet.
Tyle wiecie co przeczytacie w internecie, wasze pglady to zlepek róznych ideologi które przyjmujecie bezkrytycznie,
tu sobie łykne z GW że "Polacy nie są lepsi",
tam że substancji smolistych nie mozna spraszać, a wogóle socjal to syf i mamy oryginalna miesznkę. Jednym słowem jestem oryginalny na poziomie prostych haseł typu, powtarzam typu, nie żebym popierał "papierz chronił pedofili", "Żołmierze wykleci"mordowali chłopów"
itp. Wasza wiedza to internetowy smitnik!
A są lepsi? Czy kolor skóry, lub urodzenie się na jakieś szerokości lub długości geograficznej czyni człowieka lepszym, czy gorszym?
1. Nie powinniśmy ściągać patologii nastawionej na socjal (ale Polska się wyludnia i potrzebuje rąk do pracy - więc bardzo możliwe że trzeba będzie imigrantów ściągnąć)
Czarni mają średnio niższe IQ od białych, są też bardziej od nas kryminogenni. To samo tyczy się ciapaków. Tak więc kolor skóry i miejsce urodzenia czyni ludzi lepszymi lub gorszymi. Ludzie nie są równi - rasy ludzkie nie są równe.
To samo o swoim kraju myślała niemiecka makrela, jak otwierała granice dla muzułmańskiego bydła.
No to teraz mój drogi wykaż, że przyczyną jest rasa, a nie kultura
Tak jak pisałem - nie problem pokazać w Polsce miejsca gdzie mamy sporo białych dindu nuffinów - zwanych również "polaczkami".
ps. Żółci mają średnio wyższe IQ od białych. Jak się z tym czujesz?
Już parę razy tłumaczyłem, że polityka zachodu była taka żeby ściągać sobie gastarbeiterów, tylko przeliczyli się w kontekście integracji ich do społeczeństwa.
Prawda jest taka, że dla araba czy murzyna z terenu byłej kolonii państwa zachodu są tym czym dla nas niemcy - oprawcą i rzeźnikiem.
No ale typowy janusz widzi to jako: "dzikie murzyny z afryki napadajooo, bo murzyny to są takie i srakie, za to my polacy to takie paniska że hoho".
Pytanie będzie wtedy - kogo się do polaczkolandii uda przyciągnąć? Bo nawet murzyni z afryki stąd spierdalają.
Nawet jeśli jest duża otulina nie oznacza to, że trzeba ją wykarczować. Tyle lat kornika nie było i nagle za rządów pis wyjebało ich tyle, że trzeba drzewa wycinać? To szukanie środków na 500+ i utrzymanie elektoratu, a nie troska o drzewostan.
Proszę bardzo - czarne i ciapackie dzieci urodzone w europie i USA są głupsze niż ich biali rówieśnicy.
Za to problem pokazać miejsca w afryce i u ababów gdzie nie ma "dindu nuffinów". Czujesz różnicę?
Normalnie - przyjmuję to jako fakt. (Właśnie powyższą wypowiedzią zaprzeczyłeś swojemu twierdzeniu, że nie ma różnic między rasami )
Trzeba być debilem żeby myśleć, że niesortowane barbarzyńskie bydło w jakikolwiek sposób zintegruje się z rozwiniętym białym społeczeństwem.
To po co przyjeżdżają osiedlać się w kraju znienawidzonego oprawcy?
Jeżeli nie widzisz różnicy w kryminogennej masie zalewającej afrykę a Polakami, to ja gratuluję
Słowo "Polak" piszemy wielką literą. Jeżeli nie z szacunku do własnego narodu, to chociaż z szacunku do języka, którym się posługujemy.
Daruj sobie takie teksty, koleś. Czarnuchy i muslimy nie chcą się osiedlać w Polsce, bo mamy tu za mały socjal - ale to raczej wiesz.