pie**olę banialuki, ale w pierwszej albo drugiej klasie podstawówki czyli k***a jakieś 22 lata temu, mieliśmy kartkówkę z angielskiego. Pierwsze zadanie..
1. Przetłumacz na język angielski:
-Jak masz na imię?
następnych podpunktów nie pamiętam, ale przygłupi ziomek z klasy, Hubert G. bo rodo, ale jak jakimś cudem czyta to może będzie wiedział, wpisał odpowiedź do pierwszego punktu: Hubert G******
Szakhal i ArkSa mają rację. Niektórzy ich poprzednicy racji nie mają.
Ci którzy piszą "ludzie to idioci" zawsze uważają, że sami nie mieszczą się w tej grupie, chociaż przecież są ludźmi. Zawsze ci "ludzie" to "oni" a nigdy "my" a na pewno nie "ja".
co ciekawe, osoby formułujące takie opinie praktycznie nigdy nie są wybitnymi jednostkami, a przynajmniej nigdy się nie spotkałem z kimś kto jest wybitny choćby w jednej dziedzinie i tak mówił o naszym gatunku. Nieraz spotkałem się za to z sytuacją, że osoby tak mówiące starają się w ten sposób dowartościować.
Ej ale zdajecie sobie sprawę, że dobrze wszyscy napisali oprócz jednej osoby? Gdyby było napisane: Napisz w komentarzu "Za co kochamy pizze?" Wtedy można było by popisać się kreatywnością.
Jedynym idiotom może być uznany gość który pisał tego posta, nie wiedzący jak ogarnia się social media, a jak one działają - vide jak ludzie je rozumieją.
Prosba o pomoc! Przepraszam, ze tutaj, ale nie mam sie juz do kogo zwrocic. Mam na utrzymaniu trzech braci. To Rosjanie, ktorzy uciekli z ogarnietej wojna rozpentana przez Zachod z Republiki Dombasu. Zenia ma 15 lat, Alosza 16, a Jewgienij 17. Zanim zdazyli wejsc w doroslosc, przygniotly ich sankcje Zachodu. Wszyscy szukaja pracy. Ale na poczatek wystarczy cokolwiek. Zbieramy jedzenie, posciel, sianko do siennika, rozgrzane cegly, zeby mogli sobie w nogach polozyc przed zasnieciem. Kazda pomoc dla tych dzieci bedzie mile widziana. Poprosze o wiadomosc na priv, a podam numer konta.
Prosba o pomoc! Przepraszam, ze tutaj, ale nie mam sie juz do kogo zwrocic. Mam na utrzymaniu trzech braci. To Rosjanie, ktorzy uciekli z ogarnietej wojna rozpentana przez Zachod z Republiki Dombasu. Zenia ma 15 lat, Alosza 16, a Jewgienij 17. Zanim zdazyli wejsc w doroslosc, przygniotly ich sankcje Zachodu. Wszyscy szukaja pracy. Ale na poczatek wystarczy cokolwiek. Zbieramy jedzenie, posciel, sianko do siennika, rozgrzane cegly, zeby mogli sobie w nogach polozyc przed zasnieciem. Kazda pomoc dla tych dzieci bedzie mile widziana. Poprosze o wiadomosc na priv, a podam numer konta.
Tak ludzie to idioci
Wielkiego odkrycia nie zrobiłeś wystarczy tylko spojrzeć jak nagrywają filmiki telefonami. Nagrywanie w pionie jest powszechnie wyśmiewane..."
Wyśmiewana to jest twoja morda przez ludzi. Chyba ziemniakiem nagrywasz i otwarzasz jak masz problemy z filmikami Januszu.