Oj smutny kmiotku...najłatwiej pisać o tym, o czym nie ma się zielonego pojęcia. Ten koleś, oprócz nagrywania filmików na YT jeździ po świecie i wygrywa wszelakie konkursy w jedzeniu (czasówki/ilościówki itp). A Ty siedź sobie kurwa przed tym komputerkiem i hejtuj
Daruj sobie panie rasta man, mowisz o "zielonym pojeciu" a nazywasz mnie smutnym hejterkiem siedzacym przed komputerem nie znajac mnie i jeszcze mam czelnosc cos napisac o wiarygodnosci internetowego celebryty?Ktory dla Ciebie najwidoczniej jest bohaterem, bo wygrywa konkursy w jedzeniu?Super autorytet kurwo.Niewatpliwie ten skurwold jest kurwą internetu jak rock, nie zaprzeczysz ze robi to dla siana wiec stul pysk i mow sobie kmiotku do kolegow na trzepaku.
No fakt, autorytet jak chuj... Nie żebym miał coś do Pete'a, bo to spoko gość, a jego koszulki mnie po prostu rozpierdalają( People Eating Tasty Animals ), ale jeśli wygrywanie konkursu w jedzeniu jest takim wielkim osiągnięciem to ''I don't want to live on this planet anymore''.
Chuj tam z neurochirurgią, robotyką, lotami w kosmos - brandzlujmy się gościem, który marnuje jedzenie w pedalskim konkursie...
Daruj sobie panie rasta man, mowisz o "zielonym pojeciu" a nazywasz mnie smutnym hejterkiem siedzacym przed komputerem nie znajac mnie i jeszcze mam czelnosc cos napisac o wiarygodnosci internetowego celebryty?Ktory dla Ciebie najwidoczniej jest bohaterem, bo wygrywa konkursy w jedzeniu?Super autorytet kurwo.Niewatpliwie ten skurwold jest kurwą internetu jak rock, nie zaprzeczysz ze robi to dla siana wiec stul pysk i mow sobie kmiotku do kolegow na trzepaku.
" mowisz o "zielonym pojeciu" a nazywasz mnie smutnym hejterkiem siedzacym przed komputerem "