Ptoon napisał/a:
Przecież to jest dokładnie to samo co 90% sadoli robi tutaj, niezależnie czy prawa, czy lewa strona. Tylko forma jest inna i ławka w parku zastępuje komentarze na forum. Tematy i poglądy też się zmieniają, ale koniec końców pozostaje jedno: bezsensowne, niepoparte żadną wiedzą ani przemyśleniami, komentowanie dla samej radości wyrażania krytycznej opinii.
No i już będę miał lepszy dzień, bo napisałem krytyczny komentarz.
Właśnie dzisiaj o tym myślałem.
Sadistic stracił swój "elitarny" charakter i teraz bardziej przypomina większość portali z treściami humorystycznymi. Co za tym idzie, również społeczność tego forum niczym nie różni się od użytkowników wspomnianych portali. Dla przykładu, największe polskie kanały na YouTube, są najczęściej oglądane przez osoby w wieku 13-17 lat( nie chce mi się szukać statystyk ale jest to w przedziale 50-70%). Cieszy jednak fakt, że oprócz popularnej "gimbazy" (nie lubię tego określenia, ponieważ jest strasznie nadużywane, a ludzie nie zwracają uwagi na genezę tego określenia), dochodzą do głosu ludzie inteligentni, którzy mają coś wartościowego do przekazania, tak jak w tym temacie:
sadistic.pl/99-ludzi-nie-potrafi-odpowiedziec-prawidlowo-vt256500,15.htmcomments