Empatii i współczucia mimo okoliczności w was tyle co chuj. Wiem wiem, nie ten portal, ale spoko karma wróci .
I niech zdycha kutasina , wiejski cwaniaczek
Abstrah*jąc już od słuszności zapie**alania w zabudowanym co Ci zrobił ten chłopak że go musiałeś zwyzywać w internecie? Siusiak Ci urus po takim komentarzu?
Nie usprawiedliwiam, ale zapominacie chłopy że każdy w życiu odj***l jakąś głupotę która mogła się skończyć różnie. Ziomek miał całe życie przed sobą, a i kierowca golfiny moze dostać psychicznie. Po ch*j na podstawie krótkiego filmiku wszystkich oceniać to ja nie rozumiem. Dramat i tragedia dla wszystkich
To na ch*j ty w ogóle wsiadasz na p*zdocykl... nie po to je stworzono, by jeździć jak pierdoła. Bartek przynajmniej używał motóra zgodnie z jego przeznaczeniem, a ty co k***a, boisz się śmierci...
Jest nagranie więc mogą przybić współwinę motocykliście. Z resztą jak leciał z 150 to nie masz szans zobaczyć go w lusterku
Nie zawsze jesteś winny jak w dupę wjedziesz to po raz
Po 2 jeśli samochód sygnalizował poprawnie zamiar skrętu to motocyklista nie powinien wyprzedzać
Po 3 prędkość motocykla była taka że kierowca samochodu nie miał szans go dostrzec i uwaga za rażące naruszenie przepisów ruchu drogowego będzie współwina lub całościową wina motocyklisty. Gdyby jechał przepisowo żyłby.
Podaj mi przykład kiedy wjezdżasz w inne auto w dupe i to nie twoja wina. ?????
A tak na poważnie, jak widzę takiego typa, lepiej szarpać go i zdjąć kask czy zostawić jak leży aby się utopił w kasku?