Najbardziej dziwi mnie, że jest kilka chujów, którzy się cieszą, że żyją w policyjnym państwie. Nikogo z tych mend nie interesuje, na jakiej podstawie ta złodziejska patologia w mundurach z drogówki zatrzymuje pojazdy, które nie popełniły żadnego wykroczenia. Nikogo to już nie dziwi. dlatego dla wszystkich Was, serdeczne chuj wam w dupę. Albo koło dupy, bo byście za bardzo się cieszyli, bando pedałów.
Jebnij sie w czolo, nie pomoze ale tak dla zasady nie zaszkodzi
Gostek ma bardzo dużo racji, tylko niedyplomatycznie to ujął. Ale niestety tak to już jest. Po pierwszej wojnie światowej we Francji jeszcze przez prawie 10lat ludzie protestowali, przeciwko paszportom. , Dzisiaj nie wyobrażacie sobie życia bez nich. Tak samo będzie z brakiem gotówki, kamerami rządowymi w waszych sypialniach, i dronach zwiadowczych w waszych dupach. Do wszystkiego was przyzwyczają i będą wsadzać już nie ręke, ale nogę za kolano w wasze coraz bardziej rozjebane dupy. Cena krótkowzroczności, którą ja czy kolega ruddie płacimy, mimo braku naszej zgody na takie skurwysyństwo i terror. Ale oczywiście wam jest dobrze, bo po co wam własny samochód skoro możecie wypożyczyć, po co dom skoro można podpisać kilka świstków i za 2tyg wprowadzić się do 60metrowego kurnika (ale z własny miejscem parkinkowym!!!!). Jeszcze z 15 lat i zabronią wam płodzić dzieci, i posiadanie jednego potomka będzie wyróżnieniem dla najbardziej uległych zjebów. A jak be zgody swoich właścicieli urodzisz dziecko, czy dwójkę to pójdziesz do pierdla na 15lat a dzieciaki do pedalskiej rodzinki, gdzie tata adam i tata sebastian już odpowiednio zadbają o rozciągliwość odbytu waszego dziecka. Jebane nic nie widzące i rozumiejące ameby.
Na takim zadupiu to dla policmanow akcja życia... Swoją drogą kto im takie czapki wymyślił... Wyglądają jak kucharze
Najbardziej dziwi mnie, że jest kilka chujów, którzy się cieszą, że żyją w policyjnym państwie. Nikogo z tych mend nie interesuje, na jakiej podstawie ta złodziejska patologia w mundurach z drogówki zatrzymuje pojazdy, które nie popełniły żadnego wykroczenia. Nikogo to już nie dziwi. dlatego dla wszystkich Was, serdeczne chuj wam w dupę. Albo koło dupy, bo byście za bardzo się cieszyli, bando pedałów.