przestańcie ściemniać, że motocykliści jeżdżą ostrożnie po mieście, nie raz miałem taką sytuacje na drodze, że musiałem zjechać cwelowi prawie na krawężnik, bo zachciało się debilowi zapierdalać 100km/h po terenie zabudowanym.
kurwa mać , jak w ogóle możecie gadać że to wszystko wina kierowców samochodów ? dałny na motorach co kurwa na osiedlowych drogach zapierdalają jak pojebani, wyprzedzają na trzeciego, cwaniakują , zginają blachy , wpierdalają się gdzie nie trzeba, winę zrzucają na kierowców, wielce kurwa nie chcą płacić za przejazd odcinkami płatnymi... Jedzie kurwa normalny człowiek samochodem znudzony życiem a tu kurwa debil cie wyprzedza z około 200 km/h większą prędkością. Coś nie halo. Nienawidzę motocyklistów i jak bym miał taką moc to bym was wszystkich ujebał o 30 cm.
BTW - zazwyczaj kierowcy patrzą przez przednią szybę a nie kurwa jadą wgapieni w lusterko żeby przypadkiem nie przeszkodzić cwelowi co jedzie miliard na godzine.
Co do filmiku - byłby dobry gdyby nie apelacja na końcu.
Dobra cwaniaki : WBIJAJCIE !
przestańcie ściemniać, że motocykliści jeżdżą ostrożnie po mieście,
nie raz miałem taką sytuacje na drodze, że musiałem zjechać cwelowi prawie na krawężnik, bo zachciało się debilowi zapierdalać 100km/h po terenie zabudowanym.
A chciałbym dodać, że z 50ccm, przesiadam się na dość słabego crossa o pojemności 600ccm o mocy 46KM, który pojedzie tyle ile 250ccm (czyli koło 160). A później chcę Yamahę r1, ale zobaczy się, czy nie będę czuł potrzeby jeżdżenia jeszcze na czymś pomiędzy 600, a 1000ccm.
mówiąc szczerze, mam w dupie motocyklistów. Jak już wsiedli na motor, to niech się sami martwią, jak tu przeżyć w miejskiej dżungli. Nikt ich nie zmuszał. Mogli wybrać zdrowszy styl życia. Niestety, po wypadkach motocyklistów ich narządy nikomu się nie przydadzą, najczęściej są zniszczone...
nie wiem czy wiesz ale takie wyprzedzanie jest zabronione,
kurwa mać , jak w ogóle możecie gadać że to wszystko wina kierowców samochodów ? dałny na motorach co kurwa na osiedlowych drogach zapierdalają jak pojebani, wyprzedzają na trzeciego, cwaniakują , zginają blachy , wpierdalają się gdzie nie trzeba, winę zrzucają na kierowców, wielce kurwa nie chcą płacić za przejazd odcinkami płatnymi... Jedzie kurwa normalny człowiek samochodem znudzony życiem a tu kurwa debil cie wyprzedza z około 200 km/h większą prędkością. Coś nie halo. Nienawidzę motocyklistów i jak bym miał taką moc to bym was wszystkich ujebał o 30 cm.
BTW - zazwyczaj kierowcy patrzą przez przednią szybę a nie kurwa jadą wgapieni w lusterko żeby przypadkiem nie przeszkodzić cwelowi co jedzie miliard na godzine.
Co do filmiku - byłby dobry gdyby nie apelacja na końcu.
Dobra cwaniaki : WBIJAJCIE !
Jak zjeby sami stwarzają różne idiotyczne sytuacje na drodze to trudno żeby na nich uważać. Np. cwaniactwo na ulicach gdzie przeciskają się między samochodami w korkach bo oni nie mogą czekać tak jak inni...