Tak się dzieje jak motopizdeczka włączy się do ruchu, nie zna przepisów, nie zna się na znakach, nie wie co to są prace drogowe, ale wie tylko jak ruszać manetką , tylko że do tego jeszcze mózg by się przydał. Szkoda tylko że za sobą nie miał 2 ciężarówki.
W każdym cywilizowanym kraju motocyklem można "slalomem" wyprzedzać stojące lub nawet jadące w korku samochody. W UK każdego dnia mijają mnie dziesiątki motocykli w taki sposób i jakoś nikt się o to nie pruje. Jak jeden z drugim zazdrościdz to kup sobie Moto i też filtruj, kto ci broni? Nie kumam całej nagonki na motocykle. Płacą podatki w paliwie i mają ubezpieczenie jak każdy inny użytkownik. A że od czasu do czasu wyłapią dzwona, no cóż kierowcy aut też nie lepsi.
O kurwa, zazdroszcze gownotoru za 2 tysie. Nie, po prostu jak jebany dzban, ktory nie potrafi jezdzic wbija sie przede mnie na swiatlach, gdy jestem na pasie do skrecania zeby wyjebac wszystkich i pojechac prosto, i mnie pizda blokuje bo nie umie wystartowac, to zasluguje na glebe i rozjebanie glupiego ryja.
Ale sie wkurwilem jak to napisalem.
Sam jezdze na motorze, ale nie jestem pizda i zapierdalam, a jak widze buzujace RS6 na pasie to nie wpierdalam sie przed.