Primo: Zgadzam się, że każdy czarny człowiek to głupi murzyn i Ty jako starszy już chyba użytkownik powinieneś przywyknąć do rasizmu i szowinizmu na tym portalu, jeśli jednak Ci się nie podoba i masz zamiar robić awantury to sam proponuję i myślę, że nie jeden tutaj by mnie poparł: Ten portal nie nadaje się dla takich jak Ty (bez urazy)
Secundo: co to jest "iw"? wiem że IQ to iloraz inteligencji aczkolwiek murzyni mogą mieć coś innego
pozdrawiam
W ktorym momencie powiedzialem, ze mam cos do rasizmu? Wcale nie, wlasnie uwazam, ze Hitler nie dokonczyl swojej 'pracy' jesli chodzi o wyeliminowanie niekotrych ras. Sam tez jestem za wyeliminowanie roznych grup w spoleczenstwie.
Przyjebales sie nie wiem czego, nie umiesz czytac to juz Twoj problem.
W przeciwienstwie do Ciebie uwazam, ze ten portal jednak nadaje sie dla mnie (mowie dla mnie, bo "takich jak ja" nie ma wiecej). Bo tu nie chodzi o bycie rasista, szowinista, szyderca, itp. tak jak inni piszac beznadziejne teksty tylko o wypowiadanie sie o wszystkim w jaki sie chce sposob majac swoje wlasne argumenty.
A przyjebanie sie o literowke pokazuje tylko Twoj brak sensownych argumentow w Twojej wypowiedzi, bo sam dobrze wiesz, ze to literowka dlatego pierdolnales na koniec taka sliczna ironie.