Przecież to dawno ustalony plan żeby zmieszać ludzi, nie będzie solidarności to nie bedzie sprzeciwu, lewactwo to rak ludzkości, każdy przeciw faszysta, ale mówimy o tej tolerancji o której oni tak krzyczą, ich tolerancja działa w jedna stronę albo z nami albo przeciw nam, mam nadzieję że chociaż my staniemy do walki bo to przecież wojna, kiedyś jak obcy wchodzili do kraju tysiącami to się z nimi napierdalalo, teraz wchodzą pod pretekstem uchodźcy, a co w tych śmierdzących krajach takiego złego się dzieje, szambo im zalało miasto i oni nie wiedzą jak to zatrzymać, ja mam pomysł niech wsadzi łeb i zatka jak korek prysznicowy, u siebie gówno stworzyli chcą przyjść i zabrać nam to co budowaliśmy latami, cywilizację z wodą w kranie i kiblem w domu, ostatnio do mojej kobiety jakiś mały brudas coś gadał a była z dziećmi to zadzwoniła do mnie, całe szczęście że mnie tam nie było bo by karetka była i pewnie pudło, mój dziadek walczył w powstaniu warszawskim gdyby odżył i zobaczył co się dzieje za co walczył to by wstał z grobu i się zastrzelił, człowiek tyle lat żyje i widzi zamianę ról w tym cyrku zwanym rządem, już zniszczyli chęć walki covidem bo podzielili ludzi, a jak to się mówi dziel i rządź, albo się obudzimy, albo obudzimy ale z ręką w nocniku to jawna destabilizacja państwa, za zdradę stanu od 10 lat do dożywocia o co tu kurwa chodzi
O czym Ty piszesz? Nie pij idź spać, dziel i rządź stosuje proniemiecki rząd, każdy chyba od kiedy wybuchła srandemia, boże ile Co dają dwa marki niemieckie byś pisał głupoty, nie zapomnij że już ich nie wymienisz 😂😂😂
Proszę nie chodzić z alkomatem po sadolu, bo zepsuje szanowny Pan urządzenie. Za głupi jestem na trola i muszę chodzić do pracy. Liczyłem na to, że mogę po nastu latach oglądania egzekucji skomentować coś po pijaku, Widocznie nie mogę. Smutne, że dla niektórych pandemia jest ważniejsza niż 2WŚ i komuna. Usuwać konta nie będę, tylko poderżnę sobie gardło, bagnetem moim - francuskim.