kwadratowy łeb, wychudzone nogi i asymetryczność... to co się podoba w tym wieku wszystkim tylko nie mi zawsze wiedziałem, że byłem inny, żeby było jasne, nie podobają mi się też grube panny... ale good God MUSZĄ MIEĆ BOSKIE NOGI a nie jakieś patyczki z przymocowanymi dwoma arbuzami na górze i kwadraciakiem zamiast głowy
kwadratowy łeb, wychudzone nogi i asymetryczność... to co się podoba w tym wieku wszystkim tylko nie mi zawsze wiedziałem, że byłem inny, żeby było jasne, nie podobają mi się też grube panny... ale good God MUSZĄ MIEĆ BOSKIE NOGI a nie jakieś patyczki z przymocowanymi dwoma arbuzami na górze i kwadraciakiem zamiast głowy
Kurwa jaka tutaj jest zawiść To nie wasza wina że jesteście mali, grubi, rudzi i brzydcy, do rodziców miejcie pretensje
P.S Swoją drogą ziom za ziomem to trochę pedalski nick
nie, ja wolę z kobietami spotykać się na żywo, ale za to Ty bardzo lubisz zdjęcia skoro tak bardzo się rzucasz ja uzasadniłem swoją wypowiedź czemu ona mnie się ona NIE podoba, natomiast każdy z osobna który ze mną się nie zgadza, zbeształ mnie od gejów i redtubowiczów zamiast wysunąć jakiś konkretny argument czemu jemu się podoba, nie jestem desperat i jej bym nie ruchał bo to mi do życia, aż tak nie potrzebne, prawda jest taka, że jest w ciul piekniejszych niż ona ale co tam FLAME FLAME FLAME nie?Lucjan Ty już chyba bardziej kochasz redtube i photoshop niż kobiete
Lepiej zaruchać własną rękę na śmierć niż takie szmaty. No, ale twój ojciec nie wybrzydzał i mamy to co mamy : /