Wygląda jak zapłon akumulatora li-ion. Zaraz pewnie zleci się kilku debili którzy napiszą o płonących samochodach elektrycznych, zupełnie zapominając przy tym oglądane tu pożary stacji paliw lub samochodów spalinowych.
Jakiś punkt wymiany baterii zamiast czekanie na naładowanie?
Diesla zgasisz gaśnicą, lub jak dobrze się pali, to w 30 min straż to zrobi, a elektryk? Panie 6-12 godzin w zależności od baterii, jak zacznie to nic tylko spierdalać, a straż przyjedzie pilnować, żeby nikt nie podchodził. Temperatura spalania, skażenie, kwasy. Poczekajmy jeszcze 5 lat, będzie duża ilość szrotów elektrycznych, wtedy dopiero będą pożary, problem ze składowaniem. Nic tylko zielona przyszłość.
piękny dowód na to że każdy chłop to pizda. Brak wiedzy wykształcenia z resztą jak 90% pizd bez jaj w tym kraju. No panowie macie konkurencje
Kurwa tak sie palą elektryczne auta, to używane niemieckie gówno chce nam wcisnąć Tusk ze swoją bandą - nie kupujcie tego bo se chałupy spalicie.
Mam nadzieje że spełniłem oczekiwania,
No kurwa debil. A jak pali się śmietnik, to wina spalinowych czy elektrycznych? Co ma płonąca stacja paliw do samozapłonu elektrycznego gówna?
Pierdolisz propagande. Poczytaj o ogniwach NCA oraz co się pali w akumulatorach a nie pierdolisz głupoty
Nadal palą się rzadziej niż spalinowe. Mam pod domem elektryka, 7 lat i jakoś się nie spalił. Sąsiadowi za to spalił się benzynowy, ale tego nikt nie wrzuci do internetu i nie opisze w gazecie bo gawiedź, tak tępa jak ty, tego nie będzie klikać.
.
Nadal palą się rzadziej niż spalinowe. Mam pod domem elektryka, 7 lat i jakoś się nie spalił. Sąsiadowi za to spalił się benzynowy, ale tego nikt nie wrzuci do internetu i nie opisze w gazecie bo gawiedź, tak tępa jak ty, tego nie będzie klikać.
Dlaczego pominoles fragment mojej wypowiedzi nawiązujący do samochodów? Ponieważ nie pasuje do twojej debilnej narracji?
Szkoda czasu dla debili. Najbardziej smuci mnie to że oni nie są zazwyczaj opłacani przez lobby naftowe tylko są po prostu dla nich pożytecznymi idiotami, zupełnie za darmo.
Już kurwa widzę jak 90% takich jak Ty ogarnia cokolwiek innego niż "zrobienie paznokci", odwiedzenie fryzjera i kupowanie kosmetyków.
Praca jako asystentka albo sekretarka u wielce czcigodnego burmistrza, czy innego prezesa corpo bo lubią popatrzeć na swoją zabawkę.
pakuj dupe na budowe jebany nieudaczniku pokazuj rowa 15 latkom które będą mijać miejsce twojego żywota bo tylko taka przyszłość cię czeka:)
Doooopa cię musi dobrze boleć a może dopiero będzie? może ci się poszczęści i cię jakaś pizdeczka wydyma