Znam takich co jakby ich chcieli zaszczepić 10 i 20 dawką, to by pod przychodnią z wystawionym gołym dupskiem czekali.
Moi rodzice sie szczepili 3 dawkami i dzwonili po całej rodzinie jacy to oni odpowiedzialni ale teraz już nie chcą rozmawiać na ten temat
Te 6 miesięcy po których miałem odpierdolić kitę na zawał czy inną sprawę sercową to od kiedy liczyć? Skoro włączyliście myślenie to pewnie udzielicie mi fachowej rady.
A od kiedy im te 6 miesięcy do zawału liczysz? Czy przestałeś bo już się z miesięcy lata zrobiły?
Generalnie mam wyjebane na to czy ktoś się szczepi czy nie i z jakiego powodu potem zdechnie, czy to wina szczepionki, bólu dupy czy bólu stulejki.
Ale na moje takie racjonalne myślenie - jak ja to widzę:
- HIV / AIDS istnieją od tylu lat i nie ma na to szczepionki - i to podobno choroby które stworzono aby wybić przeludnioną Afrykę
- COVID 19 też rzekomo choroba stworzona przez Chińczyków i tu cudowne koncerny farmaceutyczne wynalazły szczepionkę za którą zgarnęły pewnie biliony dolarów.
Reasumując - nie znam się na tym, ale ogólnie wole zdechnąć od Covida lub powikłań po nim niż nadstawiać dupę do szczepionki a później świecić w nocy.
Twój komentarz szeleści folią aż głowa boli. Słowa klucze ,,podobno", ,,rzekomo". A co do szczepienia to nie wiem gdzie kazali nadstawiać dupę, gdyż nawet w polszy szczepiono w ramię, gdyż to najmniej problematyczne miejsce.
Napinasz się jak plandeka na żuku, żeby Ci żyłka we dupie ne pęcła
A "podobno" i "rzekomo" Coronaświrus miał być być taki groźny, zwłoki ludzi miały leżeć na ulicach a skończyło się tylko na tym, że majątki zdobyły firmy farmaceutyczne i wiele innych żyjących na chwile szału na np. maseczki, rękawiczki, płyny dezynfekujące itp. itd.
A o nadstawianiu dupy do szczepionki, jakbyś nie załapał napisałem w sposób kpiący... Niektórzy (mam tu na myśli ludzi z mojego otoczenia) zachowywali się jakby ta szczepionka miała ich zbawić do nieba, więc podejrzewam, że wiele ludzi w Polsce tak się zachowywało...
A z afery covidowej wyszło tyle co z rzekomej afery ze Stanowskim, Stonożny napalił się, że dowali Ziobrze przez Stanowskiego a zamiast śmierdzącej kupy wyszła kupa śmiechu.