Na moje ucho to współplemieniec jej auto chciał odholować
Nieważne. Chłop działa na zlecenie banku, dealera, ubezpieczyciela, itp. Wykonuje swoją pracę.
Typowa Latisha to odpowiednik białej pyskatej Karen, która zawsze chce rozmawiać z kierownikiem.
Latisha uszkodziła komuś auto, spierdoliła z lawety i na bank będzie miała wizytę opresyjnej policji na którą odpowiednio się przygotuje, żeby w mediach wyglądało, że ją okradają.
Ty nie porownuj Latishy do Karen. Widziales kiedys 20 Karyn nakurwiajacych sie w galeri tak ze peruki i ciuchy lataja jak na kreskowkach? Albo skaczacych przez lady w fastfoodach zeby sie nakurwiac z obsluga? To tylko jedna z wielu roznic.
Tacy jesteście szybcy do karania, a gówno wiecie o co poszło. Raz chcieli mi odholować auto w Niemczech bo jakiś żartowniś odwrócił znak i nie zauważyłem, że stanąłem na miejscu dla inwalidów. Parkingowego i laweciarza gówno to obchodziło, poradzili napisać odwołanie, a zapłacić i tak musiałem. A wy tu, eksperci z krótkiego filmiku już wszystko wiecie. Poza tym, słychać, że kierowca lawety też jest czarny, więc teorie o BLM i lewakach sobie wsadźcie.