kapral napisał/a:
jeszcze mi humor poprawiłeś ty to dopiero musisz mieć kompleksy że taki ból dupy złapałeś pozdrawiam i życzę żebyś kiedyś wyszedł z tego kurwidołka w swoim umyśle i zaczął żyć, bo na wyszukiwaniu spisków i "jebaniu unii" to ty na rodzinę nie zarobisz.
a światopoglądu mi nikt nie zburzył bo nie obchodzą mnie randomowi ludzie w necie, którzy w dodatku nie mają nic konstruktywnego do powiedzenia przeciwnikiem jesteś dla mnie żadnym
W którym momencie wyłapałeś moje kompleksy lub ból dupy? Póki co to Ty od 4 postów nie jesteś w stanie mi odpowiedzieć na kurwa
jeden Sam chciałeś argumenty, dostałeś na tacy kontrargumenty do których nie jesteś się w stanie odnieść i chcesz mi powiedzieć, że to ja nie mam nic konstruktywnego do powiedzenia?
Nie wyszukuję żadnych spisków, wprawdzie mówiąc jesteś jedyną osobą z którą próbowałem dyskutować na ten temat(jeśli chodzi o internet), mam ciekawsze zajęcia. Wchodzę na ten temat tylko po to żeby zobaczyć czy czymś mnie zaskoczysz, że może w końcu odpowiesz mi na kontrargumenty, a tymczasem w moich wypowiedziach widzisz, że:
mam kompleksy, ból dupy, szukam spisków, pracuję na 1/8 etatu
Nie wiem skąd te wnioski, ale nie chcę wiedzieć chociaż podejrzewam, że jesteś uczniem BongMan'a.
Jestem już pewny, że od Ciebie nic ciekawego nie wyciągnę(4 Twoje posty o niczym), nawet humoru. To przestaje być zabawne, a robi się żałośnie niesmaczne.
Teraz już na poważnie, napiszesz coś ciekawego albo spierdalaj, bo już mi szkoda czasu żeby odpisywać na te bezwartościowe komentarze i tak odpisałem już na za dużo, aż się sam sobie dziwię