Cóż, smutne jest nie to, że ci ludzie cierpią (bo zasłużenie cierpią), smutne jest to, że cierpienie zadają im inne najgorsze męty, które codziennie powinny dostawać pałowanie przed i po posiłku zamiast jeszcze cywilizowanych ludzi zgrywać.
dla mnie kurwa wszyscy z tego filmu do gówna i ręce mi opadają jak słyszę, że jedno gówno mówi, że się powinno się inne gówna zabijać za to co zrobili, a sam kurwa kradł gwałcił albo zabijał...
Czym więcej takich filmów i spraw związanych z pedofilią tym bardziej społeczeństwo przeświadczone jest w fakcie i wszędzie widzi pedofilów. Nikogo nie mam zamiaru bronić,ale .. na porządku dziennym nie mówi się o innych sprawach - pedofilia to temat popularny jak jasna cholera.
Już jest jeden przykład wypiętnowania rzekomego pedofila - w Strzegomiu. Zakładam,że chłopak się powiesił głównie z powodu presji lokalnego zaszczucia - choć co dziwnego w seksie 14 latki z 19 latkiem ? Prawnie to pedofilia, a racjonalnie to nic karygodnego. To zwyczajna głupota,ale nie przestępstwo.
Rzygam już tymi pedofilami i nagłaśnianiem złapanych dziecojebców - mały odsetek jest ludzi, którzy w rzeczywistości gwałcą małolaty,a zamyka się już nawet tych, którzy przypadkowo trafiają na takie treści. Wchodząc na samego 4chana z miejsca stajesz sie pedofilem,bo jest duze prawdopodobieństwo,ze trafisz ja jakies lolitki.
Małolaty same prowokują takich zachowania - wystarczy,ze przypadkiem trafi na kogos z brakiem zasobow moralnych we lbie.
Boje sie miec dzieciaka,bo sasiadka oskarzy mnie o gwalt jak golego wypuszcze go na balkon - toz to dewiacja.
Ciekaw jestem jak taki obrońca jeden z drugim zobaczył by w parku pedo łapiącego dzieciaki "na cukierki"... zwrócił byś mu uwagę że źle postępuje, czy raczej go przekopał?