Ten z pierwszych 10 sekund pierwszej części filmu-morda wydziarana jak u szatana i o przykazaniach mówi.
I jeszcze się kurwa nie zna, Polska jest państwem świeckim, a nie wyznaniowym, przynajmniej z założenia. Ciekawe za co siedzi, bo chyba nie za przestrzeganie przykazań. W Polsce przede wszystkim powinno być wykorzystanie więźniów, niech mendy same na siebie pracują, bo utrzymanie więźnia to ponad 2000zł. Skoro nie ma kary śmierci, niech zapracują za swój pobyt w zakładzie który ma za zadanie ich z resocjalizować i niech faktycznie resocjalizuje, a nie kurwa potem wypuszcza na wolność jeszcze większe ścierwo niż przyjął, bo tłoczą się wszyscy, dzielą mądrościami i stosują własne prawo.
Grzęgorz napisał/a:
Kurde no ja coś mnie bierze jak czytam co poniektóre komenty
np. broniący pedofilów dziwny niemyślący typ
ta kurde oni mają serce , są niekochani ? weź nie pierdol
Jesteś taki głupi, że nie możesz, nawet nie próbujesz doszukać się w tym żartu?
Cytat:
co do więźniów ta już lepszy zwykły zabójca niż kurde pedofil który najpierw wyrżnie dziecko a potem dopiero zabije
Być może, ale spójrz realnie, sprawa pedofilów cię nie dotyczy, a morderców tak-nadal może cię zabić, więc nie wiem czemu akurat ich wynosisz na piedestał względem pedosów.
Cytat:
ta oba to hańba ale przed śmiercią ma jeszcze przejebane więc
dobrze mówią bo moim zdaniem to jest chyba coś najbardziej obrzydliwego - czegoś tak złego nie ma !
Co?
Cytat:
dobieranie się do dziecka - kurwa od razu sznur na łeb i z 10 piętra w dół żeby wszyscy widzieli , żeby też go kurde upokorzyć - a nie kurwa robić jakieś chujowe bezsensowne terapie
pedofil -
Wyczuwam w tej części twojej wypowiedzi katola.