Przynajmniej trenują i mają czym ćwiczyć... Polska marynarka składa się ze Ślązaka budowanego tak długo, że w międzyczasie trzeba było go już remontować i z dwóch rybackich kutrów szturmowych do walki z dorszem.
albo celowo pisał by wszystko co polskie dyskredytować,
Wg statystyki większość Polaków zarabia 4700 brutto a wiadomo że 70% ludzi chciałoby tyle zarabiać.
Siebie chcesz oszukiwać?? Do sklepu nie chodzisz, auta nie tankunesz? Nie widzisz co się dzieje z cenami?
Jak przyjdą kacapy to nam zrobią takie ludobójstwo jakiego świat nie widział. Nawet jeśli jakiś sojusznik się pofatyguje z pomocą to zanim dojadą to nas wyrżną do nogi.
Żeby dozbroić MW do stanu który pozwoli nam się samotnie obronić przed ruskimi na morzu potrzeba wielu lat i w chuj dużo pieniędzy.
Jesteś typowym Polakiem. Jak się odwraca wzrok od problemu to go nie widać.
Każde gówno można wdeptać i zapastować a jak ktoś powie, że wciąż jebie to jest zdrajcą.
Nie ma nic złego w mówieniu, że WP to gówno, wysypisko śmieci, szrot, banda zapijaczonych szwejów przyrośniętych do krzeseł od komuny.
Kto jest zdrajcą ten kto mówi, że jest problem i trzeba działać czy ten, który udaje, że go nie ma? Przyszedł kolejny rząd i WP dalej jest słabe.
Jak przyjdą kacapy to nam zrobią takie ludobójstwo jakiego świat nie widział. Nawet jeśli jakiś sojusznik się pofatyguje z pomocą to zanim dojadą to nas wyrżną do nogi.
WP nie ma nic, żeby podjąć walkę a polskie społeczeństwo jest rozbrojone bo kolejne rządy coraz bardziej walczą o odebranie wszelakiej broni palnej cywilom.
alexandrus, a ty wpisałeś sobie chociaż jeden z tych okrętów w Google i zobaczyłeś co to jest?
Człowieku to jest złomowisko. Szrot. One mogą łowić makrele a nie ruskie okręty podwodne.To jest warte tyle ile dadzą na skupie ze złomem. Nie ma żadnej wartości bojowej.
Szwedzi robią jedne z najlepszych okrętów podwodnych na świecie. Mimo tego jakiś czas temu ruski OP wpłynął im do portu, kapitan pomachał pytą Szwedom na brzegu i dał dyla. Cała szwedzka flota go szukała i nie znalazła.
Takie możliwości mają ruskie a ty mi wkleiłeś jakieś kurwa szalupy, galeony z działami na czarny proch i mnie wyzywasz od szkopów.
Jakie kurwa samoloty? Połowa jest zjebana a reszta to muzum. Mamy 48 F-16. To też już jest zabytek na dzisiejsze standardy.
Jakie śmigłowce? Mi-24, które latają od czasu gdy srałeś w pieluchy? One nie są w stanie nawiązać równorzędnej walki na dzisiejszym polu bitwy. Nadają się do strzelania do kozojebców w Afganistanie wyposażonych w proce.
Ty za to jesteś typowym polskim Żydem (sądząc po wpisach i toku myślenia). Zamiast podać kostruktywne rozwiązanie problemu to je wyolbrzymiasz do skali galaktyki, bo dotyczą Polski... Ja prdle.
Ale nie zaprzeczyłeś że jesteś żydem.