nie chodzi o zwykłego Janka bez dokumentów. Nie bądź krótkowzroczny. Tu idzie bardziej o nieuchronność kary. Gdyby opuszczali, Janusz by pomyślał: "kurła, mogę latać bez uprawnień i jak będą chcieli mnie zatrzymać - zacznę uciekać. I tak nie będą gonić.".
nie chodzi o zwykłego Janka bez dokumentów. Nie bądź krótkowzroczny. Tu idzie bardziej o nieuchronność kary. Gdyby opuszczali, Janusz by pomyślał: "kurła, mogę latać bez uprawnień i jak będą chcieli mnie zatrzymać - zacznę uciekać. I tak nie będą gonić.".
Ja się zastanawiam co pisze w przeciwieństwie do ciebie.
Tak, policja na drodze publicznej powinna zrobić martixa albo bonda i wywalić kilka magazynków w motocykliste bo jechał ze złą prędkością. Chu. z tego że przy okazji odstrzelili by 12 przypadkowych osób - ale cel uświęca środki, tak panie mądry Abraxus? A może lepiej go z granatnika ustrzelić? A może po prostu atom jebnąć na całe miasto, na pewno ten groźny przestępca nie ucieknie.
Masz logike na poziomie gimnazjum.
Abraxus
Chyba nie wyłapałeś sarkazmu w komentarzu wyżej
@Abraxus czyli jak popelnisz zagrozenie, wykroczenie poprostu mozna cie z miejsca odjebac?
Bardziej restrykcyjne prawo dla takich przypadków skutecznie by zniechęciło Janka do próby ucieczki. Tylko coś mi podpowiada, że w naszym kraju kwitnącej cebuli to by nie było takie proste, bo jeszcze nie wymyślono przepisu, który Polak nie mógłby obejść.
Nawet nie wiem czy jesteś trollem czy zwyczajnie cholernie głupi.
Zapytaj Pana Maćka z Gdańska który przeleciał na czerwonym w nocy mając na budziku ponad 200, trójmiasto, aż szczało z zachwytu że ma temat, policja działała, nic mu nie udowodnili, on na FB na Motocykliści trójmiasto jawnie sie tym chwalił i nabijał ze wszystkich.
W dupie to ma