Zaczęło się od sympatycznego filmiku z małpką, skończyło jak zwykle gównoburzą "prawaków" i "lewaków".
Nie przestawajcie, potrzeba mi trochę płytkiej, niezobowiązującej rozrywki. Baba z brodą w cyrku, taniec z pizdami, Anna Maria Wesołowska albo walki intelektualnych gladiatorów na Sadistic: Codziennej dawce infantylnego spierdolenia. Sposób na udany wieczór.
A ciebie chyba musieli ostro ruchać w to niedomyte dupsko,albo raczej twoją kobietę i stąd to prawackie pierdolenie.Po twoim prawackim pierdoleniu jestem utwierdzony w przekonaniu, że ty w życiu nie byłeś poza tą śmieszną polandią i boisz się pizdo własnego cienia i przez to wydaje ci się, że każdy kto nie jestem jebanym polskim zapijaczonym katolikiem jestedka ciebie jakimś zagrożeniem.Coz Niemcy wytłukli na ll wojnie światowej całą polską inteligencję i teraz mieszkają tu,tylko potomkowie chłopów pańszczyźnianych stąd takie niskie IQ polskiego narodziku.Tylko kościółek w ciasnych główkach, najebać się pod sklepem i oczywiście coś z niego podpierdolić jak się nadarzy okazja heh Polandia w pigułce