Wysłany:
2012-03-28, 22:15
, ID:
1056407
Zgłoś
Zgadzam się z tym, że zrównali ich z gównem.
Nie zgadzam się z tym, że aborcja jest ok. Jeżeli kobieta nie chce dziecka, to po chuj w ogóle się pierdoli? Bo chce się ruchać? To niech będzie świadoma konsekwencji, że nawet środki anty zawodzą i nie pierdolcie mi, że ma prawo do tego/tamtego. Chce seksu? Seks w naturze to nie orgazmy, tylko przedłużanie gatunku, to człowiek zaczął z tego czerpać przyjemność (delfiny podobno też). Aborcja to też morderstwo, nie ważne czy to ma mózg czy serce, żyje, tylko jest zależne od matki i się rozwija.
Poza tym, po chuj łączyć te dwie sprawy? Wiadomo czemu zabiła? Zabiła bo nie chciała? Ok. Dla mnie był to wypadek i chuj. Jak ktoś chce tak się wypowiadać na ich przykładzie to ja chce by państwo W. sami powiedzieli to przed kamery, a nie jakieś wielko-słowne teksty w towarzystwie jakiejś wiejskiej muzy.
A filmik jest ogólnie dobry. Bo każdy osobnik płci obojętnie_jakiej który się tym zachęci by nie mieć wcale dzieci, to tak naprawdę kretyńska patologia, która nie potrafi wychować dziecka i wziąć za nie odpowiedzialność, więc lepiej by nie mieli dzieci i pomarli, a Ci co są na tyle rozumni i inteligentni założą rodzinę, przedłużą linię przelewając całą nadzieję na potomków, inteligentnych.
Bo nie posiadanie rodziny jest w modzie... Ciesz się wolnością, a potem narzekaj, że nie możesz kurwa zajść bo stara baba. Nie zachodź wcale, niech już ludzi będzie mało, ale żeby byli wartościowi, tacy co wiedzą o co w życiu chodzi.
PS. Do tych co argumentują aborcję bo gwałt - nad tym dyskutować nie będę. Ale za to chętnie powiem, że aborcja bo ktoś chce powinna polegać na jednoczesnej permanentnej kastracji. Nie chce dzieci? Niech nie ma wcale i problem z głowy.
PS2. Ci którzy tak chętnie gadają o aborcji powinni na kolanach dziękować rodzicom ze ich nie wyskrobali, a szkoda....