zaszpanował że ma 5 samochodów i musi płacić mniej i wy mu w tym pomożecie
tylko by państwo nie zbankrutowało przez te 500+ to kase mieć musi więc bulic trzeba jak się ma piniądze
więc bogacze płacić
1000zł za seata cordobe 1.6 z 97 roku NO ŻESZ KURWA JA PIERDOLE. Połowa wartości auta a w zeszłym roku płaciłem niecałe 700 zł. OCHUJELI I TYLE.
Jak mogę pomóc z tą akcyzą i tymi ubezpieczeniami?
Już, kurwa skończcie ból dupy z tym OC. Jak was nie stać na samochód, to łaźcie na piechotę. Sprowadzacie złom, jeździcie tym złomem jak pojebani i zabijacie ludzi. A jak rząd chce ro ogarnąć, to płaczecie jak dziecko w piaskownicy, któremu zabrali foremki do babek.
Akcyza poszła w głosowaniu na razie w komisji senackiej, jest lepiej niż pierwotna wersja - ugieli się ale nadal nie jest idealnie. To jeszcze nie czas na protest, ale szykuję plan B. Nie wykluczone, że za kilka tygodni będzie potrzebna pomoc. Zgłoszę się. W internecie siłą
ale co ma za znaczenie złom? Czy moje auto z 2015 czy z 2010 czy z 2000, na każdym zwyżka jest ponadnormatywna. Nie zastanowiło Cię, czemu tym tematem zajął się prezes UOKiK?
ich sprawa. Jak mnie Vat podniesli z 22 na 23, to ja cen nie podniosłem, tylko oszczędności szukałem.1. Firmy ubezpieczeniowe zostały objęte podatkiem bankowym.
W końcu. Bo już tak w chuja cieli że po wypłacie odszkodowania starczało tylko na połowe części i to jeszcze używek, a ile na tym zarobili to tylko Allach wie.2. Komisja Nadzoru Finansowego nakazała firmom ubezpieczeniowym uczciwie likwidować szkody (patrz. nie kantować)
powienien być profilaktyczny wpierdol dla każdego kto ma "uraz kręgosłupa" po obcierce zderzaka na parkingu. Że ludzie za grosz honoru nie mają jak chodzi o parę złotych. Dodatkowo, ilość detektywów ubezpieczeniowych powinna wzrosnąć i stworzyć ogólnodostępną bazę likwidacji szkód tzn. KAŻDA likwidacja szkody, nawet obcierki dokładnie opisana wraz z Vinem, to by o 1/4 spadła ilość stłuczek.3. Rośnie wysokość odszkodowań z tytułu uszczerbku na zdrowiu,
Dodatkowo, ilość detektywów ubezpieczeniowych powinna wzrosnąć i stworzyć ogólnodostępną bazę likwidacji szkód tzn. KAŻDA likwidacja szkody, nawet obcierki dokładnie opisana wraz z Vinem, to by o 1/4 spadła ilość stłuczek.