petru23 napisał/a:
@up
doping dopingiem, gdzie kurwa polecieć niekiedy musi. Ale rozróżnijmy chamstwo, syf od dopingu. Bo chyba co niektórzy tu tego nie są w stanie rozróżnić i wszystko w jeden worek wrzucają.
edit do @up
twierdzisz że bandziorka utrzymuje kluby? Zobacz jak wyglądają mecze w innych krajach (anglia, Hiszpania, Francja, Włochy, Niemcy, Portugalia i jak to wygląda) Tam często murawy od trybun nie dzieli zasieka... ciekawe czemu? A dla każdego znajdzie sie miejsce... bo ci co musza sprawy swe załatwiają tam gdzie powinni a doping tworzy cały stadion. I dzieci, i babcie, i kazdy kto przyszedł.
No tak, bo młyn to jest na oddzielnym stadninie.
Weźcie wejdźcie w srodowisko kiboli i dowiedzcie sie co robią, a nie gimbusy pierdolone będziecie sie wypowiadać na tematy o które nie macie zielonego pojecia. Jak ktoś mi mówi że kibile-kibice to normalni ludzie co dzieciom pomagają... a
chuja wiecie i szczekacie. Się kurwa "gangsterka" znalazła. Nie dość że do prawdziwych kiboli wam brakuje to jeszcze kibicami się nazwać nie możecie. JP 100% zafajdane. Kibol prawdziwy krzywdy niewinnemu nie zrobi (niewinny - nie kibol innej drużyny). A jak nie wiecie co się dzieje wokół to otwórzcie oczy. Na moich własnych rodzina przekopana została bo ojciec zwrócił uwagę "kibicom" co najgorsze rzeczy wykrzykiwali (i nie na młynie a na rodzinnym). I on, i może 8-10 lat dzieciak i jego matka poznały co to działania charytatywne kiboli, patriotów kacza jego mać! Chcesz tego dla swojego dziecka i żony?
Możliwe że nie dotyczy to wszystkich, ale swoje wiem i taka prawda.
AHHAHAAH
W Poznaniu , Krakowie (oba stadiony) , Kielce , Warszawa , Gdańsk , Wrocław , Lubin
NA KAŻDYM STADIONIE w tych miastach trybuny od muraw dzieli kilka metrów , a nawet nie ma żadnych siatek , co ty człowieku pierdolisz za smuty , weź skończ bo się twoich żali czytać nie da , zaczynasz odbiegać od tematu bezpieczeństwa na stadionach do ustawek po za meczami , puknij się w łeb.
Jedz sobie wielki znafco meczowy do Angli , to będziesz więcej fucków słyszał niż kurew na Polskim stadionie.
WIELKI KIBIC , który na mecze nie chodzi bo się boi
jebłem