arkosek07 napisał/a:
Kolejny mózg tvnowski .
Powiedz mi czy w tym kraju okrzyk bądź transparent "Precz z komuną" jest zakazany? Nie.
Więc jakim kurwa prawem ktoś każe ściągać taki transparent.
Była prośba od spikera , odrzucona przez kibiców , po chuj się wysyła Ochronę skoro wiadomo do czego to doprowadzi?
Jesteście ludzie ślepi i nie zauważacie tego , że jesteście co raz bardziej kontrolowani , za niedługo wlepią wam chipy w kręgosłup mówiąc wam że to w ramach bezpieczeństwa , i obniżenia przestępczości , i wy się na to zgodzicie .
Jakby wybuchła wojna domowa to pierwsze pizdy takie jak wy (czyli pierdolenie o czymś o czym się nie ma pojęcia) , byście z automatu spierdolili z kraju , a tacy kibice by polecieli z buta na linie frontu.
Nie oglądam TVN, wypowiadam się na podstawie filmów, które znajduje sieci i tego co widze idąc na mecz śląska. Jest SYF. A wieszanie transparentu precz z komuną jest zajebiste tylko kibole są tacy zjebani i niedorozwinięci, żeby coś tak durnego wymyślić. Nikt z nich komuny nie pamięta (tak ja też) ale z tego co wiem jakby taki pizduś krzywo się na milicjanta popatrzył to by go ostro potyrali. A teraz drą się "białe kaski robią laski" i i mówią, że to ochrona ich podjudza.
Ochrona na stadionie musi być. I normalnym ludziom nie przeszkadza. Jak idę na mecz to nigdy nie miałem przypału z policją bo oni się do NIKOGO nie dopierdalają bez powodu. Pizdy krzyczą wulgarne hasła pod ich adresem, atakują ich i potem robią z siebie ofiary jakiegoś międzynarodowego spisku.
To tobie robią wodę z mózgu jeśli naprawdę tego nie widzisz... Obecność ochrony na stadionie to nie prowokacja, tylko konieczność...
Jakby do ciebie ktoś krzyczał, że robisz laskę, że jesteś kurwą to byś stał z założonymi rękami. Rozumiem cie. Ale ja np nie i uważam, że za takie coś, gaz, gumowa amunicja i pół roku więzienia. Plus grzywna 50 tyś zł to sie kureswo uspokoi.