@Lopez
Tak, bo na studiach masz inteligentne dziewczyny. Mhm.
Ty za to w KFC na kasie zapewne masz masę.
Nie mówię że wszystkie, jeśli studiujesz politologię to możesz mieć takie zdanie przygłupie. Chodzi o to, ze dopiero na studiach zauważyłem takie zjawisko. Kobieta z klasą, która ma poukładane w głowie, w łóżku wcale się nie ogranicza do tradycyjnego seksu, jak to jest zazwyczaj uważane i mówi się że tylko puste panienki są zdolne do obciągania itp.
poza tym, zaruchaj coś porządniejszego to pogadamy, bo chyba serio nie masz pojęcia co mam na myśli skoro takie rzeczy wypisujesz.
Poruszenie jest, bo z nas obu obawiam się, że tylko ja rucham "coś" porządniejszego niż przyjebaną studentkę z animacji kultury, a ty sapiesz i miotasz się jak niewyżyty spaślak.
Pozwoliłem sobie na odmienne od ciebie zdanie poparte kurwa doświadczeniami w życiu (studenckie miasto, 90% ludzi jakich znam to jebani studenci, niemal wszystkie moje kobiety były studentkami z różnych kierunków, od żałosnej filozofii i ASP przez kurwa akademię medyczną i bezpieczeństwo narodowe) i OGROMNA ilość studentek to kretynki. To, że dziewczyna jest na studiach nie oznacza, że jest inteligentna, zwłaszcza w Polsce.
I o TO mi chodziło, ty ubogi intelektualnie agresywny mentalny gimbie.
Poza tym pracuję w prywatnej firmie jako koordynator-kierowca, mieszkam ze swoją kobietą w (uważaj) własnym mieszkaniu na ciężkim kredycie i nawet nie jestem gruby (niestety staram się przytyć, bo brakuje mi 8 kg do wymarzonej wagi). No przejebany szerlok z ciebie.
Wpadł kurwa imbecyl i obraża, "szybki" lopez, pies na baby, ja pierdolę