A jak sobie jajników nie podwiąże, bo to upokarzające to lepiej niech rodzi kolejne dzieci żłopie alko i niech żyją w tym syfie.
Niech żyje z nimi w biedzie, a dzieciak niech ma potem gorszy start niż masa innych dzieciaków i wstydzi się swojej chujowej sytuacji.
Myslicie, że życie dziecka polega tylko na urodzeniu?
W tym świecie "nie ma litości dla biedaków". Rodzisz się w biedzie i najczęściej w biedzie pozostajesz.
Nie rozumiecie złożoności życia, bo wam nie było źle, prawda?
I tutaj pokazujesz jakie twoje myślenie jest prostackie i jednowymiarowe. Opieka społeczna nigdy nie będzie pomagać ludziom, bo ludziom trzeba dać pracę i szansę na normalne życie. Zapomogami nie zwalczysz patologii. Ty byś chciał kastrować dorosłych ludzi? Myślisz, że można sobie kogoś zaciągnąć do gabinetu i podwiązać jajniki, albo wyciąć jaja? Z patologicznej rodziny ciężko jest wyjść, bo to jest piętno na całe życie, dewastacja psychiki i wynoszenie z domu złych wzorców. Zabierzesz dziecko alkopatusom i wrzucisz do sierocińca? Też mi rozwiązanie. Często alkopatusy i genetyczni debile robią dzieci upośledzone, których potem nie mogą utrzymać i tak w kółko. A może trzeba otworzyć w Polsce ogromny ośrodek dla wszystkich upośledzonych i powykręcanych dzieci, które urodziły się "kochane przez miłosiernego boga"?
@Arashel Ktoś ma inne poglądy niż Ty i na dodatek podaje rzeczowe argumenty,więc musisz od razu nazwać go lewakiem, nie? Rozmowa nie dotyczy poglądów ale Ty koniecznie musisz nazwać kogoś lewaczkiem bo wtedy wszyscy klaskają dla Ciebie uszami.
Rzeczowe kurwa?
Masz myśli liczbę 100tys z dupy Jabolmaxa czy feministki-konserwatystki Nowego Świata...?
I czy muszę ich nazwać lewakami? Muszę. Nie moja wina że wyznają lewicową chęć mordów w imię nowej i lepszej "wolności"...
@Hobbitola
To już taka choroba umysłowa konserwatystów. Oni wszędzie widzą lewaków, komuchów, dewiantów i zdrajców narodu. Na dodatek nigdy nie wychwalałem Lenina czy Stalina, a wmawiają mi bycie zwolennikiem komunizmu... Jestem umiarkowanym liberałem, ale dla nich liberalizm to to samo co komunizm. Ludzie, którzy sami nawołują do wieszania, palenia w piecach, kastrowania i nawlekania na pal nazywają mnie miłośnikiem zamordyzmu i narzekają, że w Polsce nie ma wolności.
Brawo. Błyskotliwa riposta i na poziomie. Typowe podejście ludzi z twoich środowisk.