@upup
Zrobili - mordowali twoich rodaków. I to nie są ludzie. Ludzie takich rzeczy nie robią.
Ja też ich nienawidzę, nie wstydzę się tego, mam ku temu powody osobiste i ideologiczne. Szwab zawsze będzie wrogiem.
Przykro mi ale to Niemcy wysłali nam swojego rodaka na premiera i są właścicielami największych stacji telewizyjnych w Polsce które promują ten rząd który rozwala nasz kraj powolną i sadystyczną śmiercią. Niemcy wcale się nie zmienili tylko zmienili metody na sprytniejsze i bardziej dyplomatyczne.
kurwa czemu ja tak nienawidze szwabów niby mi nie nie zrobili i niby to juz inny ludzie ale jak widze te mordy i slysze ten ich zjebany jezyk to mnie normalnie w gardle sciska. Wiem post podszyty jawna nienawiścia i chuj
O ile sie nie mylę to nie jest fuck, tylko w średniowieczu Francuzi odcinali angielskim łucznikom palce, aby nie mogli korzystać z łuku. I stad taki gest i stąd taka obraza
Jesteś głupi, Ci dzisiejsi Niemcy nie mieli możliwości dotknąć nawet twojego rodaka bo albo ich nie było na świecie albo dopiero w pieluchach siedzieli. Dla mnie będziesz zawsze marnym polaczkiem który potrafi psioczyć na inne narody.