"@up, jakbyś polaczku był prawdziwym polakiem to byś wiedział że oni walczyli z nazistami i hitlerem a nie z dzisiejszymi niemcami. Polaczki robaczki kurwa mać. "
kurwa powinien sadistic po IP wylapywac deutschalndchujii i od razu banowac.....
jackalski
szwab zawsze bedzie szwabem. Nienawidze tego kraju i mam do tego osobiste powody, ktorych i tak nie zrozumiesz, bo pewnie dziadka w SS miales. Wedlug Ciebie mam im wybaczyc mord moich przodkow?
Wyjdz.
Polaczkowe tłumaczenie: "Mam powody których nie zrozumiesz" To może trepie napisz jakie to są powody bo wychodzisz na głąba, który sobie ubzdurał nienawiść do niemców.
A co do czerwo64: Jakbym był niemcem i by mi ktoś strugał cwaniaka w moim kraju to też bym go dopierdalał.
@SQT ja nie strugam cwaniaka, nie jezdze najebany, nie chodze na dyskoteki i sie z nikim nie napierdalam, spokojnie sobie tutaj siedze, ale jakbys widzial sytuacje gdy np niemka Twojej dziewczynie za wykonana prace daje dodatkowo perfum i pokazuje jak sie go uzywa bo u nas czegos takiego nie ma, opowiada historie ze polsce do dzis kanalizacji nie mamy, ze jezyk polski nie zalicza sie do jezykow, ze polska nie powinna istniec bo jest bezuzyteczna, wyjedz za granice, posiedz tu dluzej, wypij z nimi kilka piw, posluchaj co maja do powiedzenia gdy nie wiedza ze w ich gronie jest polak- bo takie sytuacje mi sie przytrafialy, bo na pierwszy rzut oka to narod bardzo mily i kulturalny, ale tak naprawde od krzyzakow, bycie niemcem to nie to co bycie dla nas polakiem , dla nich to jedyna logiczna mozliwosc bycia na swiecie, inne teorie i kultury sa bezsensowne i bezuzyteczne, maja ogromnie stara kulture, doswiadzczenie i jeden z najlepiej zorganizowanych krajow, ale nie szanuja innych i nie akceptuja innego niz ich swiatopogladu, i to nie tyczy sie ttylko polakow cczy rumonow, usa-glupie, anglia-falszywa, francja-smieszna i bez charakteru, troche godzin spedzilem z niemcami rozmawiajac na ciezkie tematy, i tez nie lubie gdy polaczek z zasady krytykuje niemca nie znajac argumentow, ale ja krytykuje bo argumenty mam i Ci je przedstawilem