Co, zabrakło argumentów, że do ad personam się uciekasz? Pierdolony umysłowy impotent.
Na rozkaz powiadasz... no to zamiast seryjnego mordercy podam za przykład płatnego zabójcę.
Tak samo rzeźbienie ciała jest złe, bo to takie nienaturalne. Dlaczego nie zaczniecie się przypierdalać do grubych szmat, co są spasione przez wpierdalanie, a nie genetycznie...
Dajmy też spokój nekrofilom i zoofilom. Co nas obchodzi, że ktoś rucha trupy albo zwierzęta ? Przecież nie widać, żeby te trupy/zwierzęta cierpiały
Ranienie swojego ciała jest dla mnie patologią i wkurwia mnie granica w tym przypadku - potniesz się żyletką to jesteś pierdolnięty, ale jak wytniesz sobie kwiatek to banda debili spuszcza się: ''o jakiż to piękny wzór!''
Należy zauważyć, że przy sytuacji gdzie pies jebie jakąś laskę, to raczej nie robi tego z przymusu. Poza tym argument z dupy, bo osoby robiące sobie skaryfikacje robią to z własnej woli i chuj ci do tego co ktoś robi ze swoim ciałem.
Ponownie - chuj ci do tego co ktoś robi ze swoim ciałem, dla mnie też implanty są pojebane, ale jeśli komuś to poprawi samopoczucie, to niech se nawet chuja przepołowi.