wrzucic material wlasny? Zebys kurwa wiedzial, zrobie to specjalnie dla Ciebie, z dedykacja, a jak material dostanie chocby z 50piwek to przy nastepnej swojej wrzucie grzecznie przeprosisz, ja postawie piwko i nie bedziesz plakal a po skonczonej kwarantannie za kilkanascie lat usiadziesz przy kominku i opowiesz wnukom, jak to sadisticu przyjales wyzwanie. Jak moj material wlasny nie dostanie chocby 50piwek to nic nie skomentuje przez miesiac.
ładnie się spiąłeś i do serca wziąłeś z tym własnym filmikiem - tyle że mam w dupie czy ty coś nakręcisz czy nie bo ja i tak do niczego nie jestem zobowiązany... bo jeśli komuś jedziesz to licz się po prostu z reakcją. No chyba że na to liczyłeś? Chcesz to sobie nakręć swój filmik z dedykacją dla dobrego samopoczucia ale nie licz że się z tego powodu bedę z toba układał o jakieś wirtulane piwa. To po prostu dziecinada.
Dość dawno nie widziałem tak zapłakanej pizdusi.. na co czekasz, wystaw łeb przez okno i zwyzywaj pierwszy przechodzący patrol policji, oczywiście nagraj to i przede wszystkim pochwal się tutaj własnym, wartościowym, interesującym materiałem jaki to z ciebie BYŁ chojrak ...