Nołp. Nie jestem bozia z mitologi chrześcijańskiej. Jestem jedną osobą a nie trzema.
Tęsknię za sezamkowym bo to był mój najlepszy ziom.
Nikt tak nie potrafił podkurwic katoli jak on.
Katole do tej pory maja skurcz odbytu na myśl o nim bo taka traume im zafundował.
I co ten papaj dokładnie zrobił że ta komuna upadła? Wszyscy tak pierdola a nikt nie umie powiedzieć co zrobił. Chuja zrobił. Jak była bolszewia to już kombinował jak ochronić ziomeczkow jebiacych dzieci po kątach.
W upadku komuny pomógł Reagan a nie koles w śmieszne czapce.
Edmund w jednym masz rację. Kościół nie pozwala na postęp świeckosci i ateizacji bo traci wpływy i hajs się przestaje zgadzać.
kk nie ma konkurentów w tej materii - "konkurenci" nie mają na koncie zadnych zbrodni popełnianych na masową skalę zw. z ruchaniem dzieci, kryciem pedofili czy praniem brudnych pieniedzy - wiec to żadna konkurencja
Jedni zboczeńcy zastępuja drugich. Tyle ze chca doprowadzić do tego ze r*chanie dzieci będzie legalne.
Wiewiór, ile wysrali ci grosza z dupy, za tą gównoburzę,
tak z ciekawości pytam,,,,,,,,, na ile się cenisz,
masz choć 150 za godzinę
Tyle ze chca doprowadzić do tego ze ruchanie dzieci będzie legalne.
Jedni to faktyczni zboczency drudzy sa jedynie oskarżani o zboczenie przez tych pierwszych - poza kk nie ma żadnej innej organizacji kryjącej pedofile i to są fakty - reszta to propaganda
Przecież prawo kanoniczne od zawsze dopuszcza dupcenie dzieci.
Jest sobota, dzień wolny od zadań domowych więc gimboateiści w natarciu.
To teraz jeszcze prawo cywilne bedzie dopuszczać. Już tęczuchy się o to postaraja by na zajęciach w przedszkolu obciagnąć skórę w ramach ćwiczeń.
Lewusy bronia zboczeńców którzy pasuja im ideologicznie, to zrozumiałe tak jak katole bronia katabasów. Nie musisz sie tłumaczyc.
Zboczki w odróznieniu od klech nie kryją gwałcicieli dzieci wiec tu nie ma kogo bronić - lepiej napisz z czyjej dupy tym razem wyssałeś te brednie o marszczeniu freda przedszkolakom