@up
jak wyjdziesz z gimnazjum zrobisz sobie prawko i trochę pojeździsz to się sam dowiesz
Tak się składa, że mam prawo jazdy, ba- mam nawet własny samochód, i ani ja, ani żaden mój znajomy nie nagrywa swojej jazdy autem. Pytanie proste jak 2+2, a wy kurwa zamiast zwyczajnie odpowiedzieć, szukacie jakiejś zjebanej zagrywki w pogoni za wirtualnym piwem. Nie zesraj się z tego poczucia dorosłości mistrzu ciętej riposty.
Czy taka 'taśma' starcza, aby w podobnej do tej sytuacji móc zgłosić to na policję, blachy dostatecznie widoczne?
Garbate nosy w atmosferęcinoslav, Ja mam prawko już coś koło 20 latek i jak patrz e co się dzieje na drogach to tez mnie nachodzi chętka nagrywania, tak na wszelki wypadek, żeby nie było wątpliwości. Jedyne co mnie powstrzymuje to obawa że te kamerki jak magnes przyciągają takie sytuacje. Aczkolwiek palców by mi zabrakło żeby policzyć podobne wydarzenia na drodze gdzie poczułem powiew kosy na karku. Kiedyś się nie uda przez jakiegoś debila, a i mnie się może noga powinąć to będzie przynajmniej można po mnie tu coś wstawić