Jeżeli paniom kurwom płacą z tacy to:
Art. 286
§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Jeżeli ogłaszane było na mszy że jest zbiórka na kurwy i wódę to nie ma problemu
Poza tym, jeżeli chcesz tym cwelom sponsorować kurwy i koks to jest twoja sprawa. Ale puki ciągną z naszych podatków 15 mld zł rocznie, mamy prawo się do tej czarnej zarazy przypierdalać, wszak ich utrzymujemy, więc zamknij katolku mordę
Jeżeli paniom kurwom płacą z tacy to:
Art. 286
§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Jeżeli ogłaszane było na mszy że jest zbiórka na kurwy i wódę to nie ma problemu
Poza tym, jeżeli chcesz tym cwelom sponsorować kurwy i koks to jest twoja sprawa. Ale puki ciągną z naszych podatków 15 mld zł rocznie, mamy prawo się do tej czarnej zarazy przypierdalać, wszak ich utrzymujemy, więc zamknij katolku mordę
Puki... Nie załamuj mnie. Widać, że edukację szybko odpuściłeś, a książki w ręku już dawno temu nie miałeś. Nie przeszkadza ci to jednak wypowiadać swoich durnowatych tez z tak wielką pewnością siebie, aby obrażać rozmówcę.
Na jakiej podstawie twierdzisz, że te kobiety to kurwy?
Na jakiej podstawie twierdzisz, że jestem "katolkiem"?
Zapewniam cię buraczku, niedouczona ostojo mądrości, autorytecie moralności, że księża nie muszą płacić dziwkom. Mają dość często stałe partnerki.
Z resztą takiemu burakowi nie chce mi się tłumaczyć jak wygląda świat... Skoro ja mogę czytać książki, przeglądać statystyki i interesować się społeczeństwem to ty też możesz.
Po sposobie myślenia widać, że jesteś burakiem z rynsztoku myślącym "kto nie ze mną, ten przeciwko mnie". Jesteś lewakiem, czy komunistą?
Jesteś lewakiem, czy komunistą?
No tak imbecylu , jeden błąd przekreśla całą argumentację
To że jesteś katolkiem wynika z twojeko upośledzonego sposobu myślenia dałnie, który sprowadza się do lizania dobrodzieja po śmierdzących jajach. Relatywizowania i usprawiedliwiania takich zachowań.
Mogliby ci dziecko ruchać a ty byś jeszcze zapytał czy nie chce może młodszego puknąć.
Jesteś przedstawicielem najgorszego gówna w tym kraju, przez które ludzie coraz częściej kładą lachę na te wasze katolickie brednie. Bo pokazujesz jak chuja warte są te wasze wartości.
Jeżeli klechy roszczą sobie prawo do pouczania ludzi w sprawach moralności to nie mają prawa do niemoralnych zachowań.
Albo kapłaństwo i wyrzeczenia albo kurwy i wóda. Nie da się tego pogodzić i jednocześnie przypierdalać się z ambony do tego kto się z kim rucha.
Tylko takie tępe jebane barany jak ty, nie widzą w tym problemu.