Motopipka mogła szybciej zapierdalać, na pewno by wtedy kierowca Skody zdążył zauwazyć
Fakt gościu zapierdala ..... ale za długo jeżdżę po drogach żeby uznać to za element dominujący. Kobieta za kółkiem powinna dostawać dodatkowe psychotesty. Jestem bardziej niż pewien że w aucie albo na telefonie albo w słuchawkach (największe skurwysyństwo jakie widzę to kierowca który prowadzi dynamicznie samochód i kurwa słuchawki na uszach). Niestety w kwestiach krzywych akcji na drogach , kobiety są absolutnymi dominatorkami. I zawsze zdziwiony zółw "ale co sie stało ??"
Zainpociłeś mi swoją inteligencją… jakby głupia pizda ustąpiła mu pierwszeństwa, to też by żył. Uwielbiam pierdolenie takie.
Zainpociłeś mi swoją inteligencją… jakby głupia pizda ustąpiła mu pierwszeństwa, to też by żył. Uwielbiam pierdolenie takie.
Po co takie gdybanie. Równie dobrze można by gdybać, że jakby jechał wolniej to nie przeleciałby nad maską tylko wbił się prosto w słupek B lub C Wypadek spowodował chuj z cycami i tyle w temacie.