To pokazałeś, już było wstawić cały wywiad z nim a nie jeden urywek. Typ jest przeskurwiel
Mój ulubiony fragment jego wypowiedzi to jak opowiadał że wrzucił do jaskini ze szczurami typa i go ojebały żywcem .
Czemu postrzegacie Boga przez pryzmat minut.
Zwrócił ktoś uwagę na skruchę tego gościa? "Nie powininem był tego robić".
Moze modlitwa zostala wysluchana, moze zabity ma teraz lepiej, a morderca bedzie mial wyrzuty sumienia. Zawsze jestem zdania ze czlowieczenstwo pozostaje w kazdym. Ten facet to może byc niezły aktorek. Tylko tyle.
Twardziel a udziela wywiadu? Rozmawia z psychologiem? Uzewnętrznia się jak ostatnia ciota? Nie, bo to nie twardziel ale facet z problemami. Nie przeceniajcie jego możliwości.
Czemu postrzegacie Boga przez pryzmat minut.
Zwrócił ktoś uwagę na skruchę tego gościa? "Nie powininem był tego robić".
Moze modlitwa zostala wysluchana, moze zabity ma teraz lepiej, a morderca bedzie mial wyrzuty sumienia. Zawsze jestem zdania ze czlowieczenstwo pozostaje w kazdym. Ten facet to może byc niezły aktorek. Tylko tyle.
Twardziel a udziela wywiadu? Rozmawia z psychologiem? Uzewnętrznia się jak ostatnia ciota? Nie, bo to nie twardziel ale facet z problemami. Nie przeceniajcie jego możliwości.
To również zasługuję na uwagę ale ten urywek jest mojej własnej roboty, zapodałem go, bo jak dla mnie jest to idealny przykład na to, że rzekomego Boga, po prostu nie ma i na nic zdały mu się wszystkie modlitwy, mógł lepiej spierdalać.