Dojebali się jak zwykle o maski bo takie mają rozkazy i tyle, gdyby pan kogucik i pani kurka grzecznie je założyli skończyło by się na niczym zapewne.
N0 jak już obywatele patologi i chamów bronia ,to czas juz , już jechać do nowej Zelandi , miałem w lato ale ,chyba wyrusze ,w grudniu,trza stąd spierdalac, jak sie juz bandytów broni ,w tym kraju ,
Ja pieprze co ja czytam tutaj. Dwóch uzbrojonych bandytów atakuje nieuzbrojonych cywili podczas zakupów , najprawdopodobniej za brak jebanego kaganca. Mężczyzna który zostal zaatakowany przez te policyjne kurwy stanął w obronie swojej rodziny i wolność. A tu w komentarzach banda wypranych mózgów i świrusów broni bandytów z logiem policji. Jak by tylko ci gapie co stoją wokół pomogli ofiarze tej napaści. Ale nikt nie pomoże bo u nas w polsce jest tak ze pies może cie napierdalac, gazowac albo dusic na ziemi a ty jebany robaku polaku nie masz prawa sie bronić. Boże gdzie ja żyję? Za co? A wszyscy co bronią tych skurwialych psów to kurwy, nieudaczniki jebane i wszystkiego co najgorsze na nowy rok oby przytrafiło wam się coś mega przykrego. Z calego serca kurwy jebane wszystkiego co najgorsze!