Krata browaru dla policji.
Byłyby dwie, gdyby dojebali jeszcze temu frajerowi, który nagrywał.
Patrzę ile to dostało piw i nie dowierzam, że aż tyle tu jest kurew.
P.S. Trzeba mieć w sobie wiele z kurwy, żeby wystawiać ludziom mandaty za 'maseczki'. Jakby weszło prawo, że macie dupy dawać za hajs, to byście klęczeli na ulicy z nasmarowanymi rowami, żeby tylko premię dostać albo awans.
Za brak kurwa maseczki... Gdyby wam, wy telewizyjni covidioci powiedzieli, że wirus nie rozprzestrzenia się poniżej jednego metra, jutro zapierdalali byście na czworakach. I bili brawa strażnikom wiejskim, że bohatersko napierdala tych, którzy odważyli się powstać z kolan.
Sklep jest prywatny. Właściciel sklepu może sobie zażyczyć abyś założył maskę, albo żebyś wchodził do jego sklepu tylko w czerwonej kurtce. Jak ci nie pasuje to nie wchodzisz do sklepu - proste. Skąd ta niechęć foliarzy do noszenia maseczek w miejscach publicznych, nochy na wierzchu. Wystarczy przecież regularnie myć zęby i nie będzie wam capilo z pyska do maski.
Napisałbym, że ci foliarze posiadają IQ ameby....ale nawet ameba kieruje się absolutnie podstawowymi instynktami samozachowawczymi. A tutaj? facet, z powodu braku maseczki....atakuje pięściami policjanta, za co niemal na stówe pójdzie siedziec:D Nom debil normalnie
zawsze jak idę na służbę, i mam do czynienia z takim ludzkim ogryzkiem, śmieciem, lumpem jak ty, z bananem na ryju napierdalam pałeczka :pJak widzę dużo tu obrońców niebieskiego śmiecia. Niestety pies ma przestrzegać prawa. Obecnie brak nakazu noszenia maseczek co potwierdzają sądy. Takie śmiecie z policji i w dodatku z poldebilami że straży miejskiej chodzą i zaczepiają ludzi. Więc niech nikt nie broni tych kundli. Jak ktoś chciał iść tam do pracy to ma przestrzegać prawa A nie rozkazów dziwki z bardziej obsranym ogonem.
Jednak nie za brak maseczki:
"- Film który powstał na interwencji z Galerii Twierdza w Zamościu w dniu 11.12.2021r. nie wygląda do końca tak jak sobie Państwo to wyobrażają. Podczas przeprowadzania interwencji, którą zapewne widzieliście NIE CHODZIŁO O MASECZKĘ !!! Powtarzam NIE chodziło o MASECZKĘ. Człowiek widoczny na nagraniu, wobec którego został użyty paralizator przed rozpoczęciem nagrywania wychodząc ze sklepu zaatakował mnie uderzając pięścią w twarz. Powód? Chciałem Pana wylegitymować w związku z jego nieodpowiednim zachowaniem na terenie Galerii - ujawnił policjant Krystian Bartoń, który próbował ujarzmić wyklinającego klienta galerii. "
Jednak nie za brak maseczki:
"- Film który powstał na interwencji z Galerii Twierdza w Zamościu w dniu 11.12.2021r. nie wygląda do końca tak jak sobie Państwo to wyobrażają. Podczas przeprowadzania interwencji, którą zapewne widzieliście NIE CHODZIŁO O MASECZKĘ !!! Powtarzam NIE chodziło o MASECZKĘ. Człowiek widoczny na nagraniu, wobec którego został użyty paralizator przed rozpoczęciem nagrywania wychodząc ze sklepu zaatakował mnie uderzając pięścią w twarz. Powód? Chciałem Pana wylegitymować w związku z jego nieodpowiednim zachowaniem na terenie Galerii - ujawnił policjant Krystian Bartoń, który próbował ujarzmić wyklinającego klienta galerii. "
Brawo Policja. j***ć Januszy i grazynki
Rozliczyć to se możesz swoją starą z 500+ co najwyżej
Nie chodziło o maseczki.
zawsze jak idę na służbę, i mam do czynienia z takim ludzkim ogryzkiem, śmieciem, lumpem jak ty, z bananem na ryju napie**alam pałeczka :p