Wchodząc do domu u kogoś kto trzyma zwierzęta zawsze czuć ich zapach ale to kurwa zawsze a jak pies jest stary albo kotek ma kuwetę to jebie okrutnie, domownicy są przyzwyczajeni tak jak palacze i tego nie czują, ja za to czuję obrzydzenie
Wchodząc do domu u kogoś kto trzyma zwierzęta zawsze czuć ich zapach ale to kurwa zawsze a jak pies jest stary albo kotek ma kuwetę to jebie okrutnie, domownicy są przyzwyczajeni tak jak palacze i tego nie czują, ja za to czuję obrzydzenie
Wchodząc do ciebie do domu tez jebie kiepami , brudnymi skarpetami i potem. Pozdrów mamę
A tak na serio to chuja wiesz i tyle, o psa się dba, a tak na marginesie, starośc cie doścignie i tez będziesz jebał jeszcze gorzej niż te zwierzaki, a najgorsze ,że nie będziesz tego świadomy, poza tym wolę trzymać w domu psa niż spierdolonych ludzi, którzy wpierdalają swój świński ryj w cudze sprawy no i więcej empatii mam do zwierzaków niż ludzi i jebie mnie wasze zdanie w tej kwestii
Bo ludzi pojebało. Psy i koty były od pilnowania gospodartw, ale ludzie zaczęli je trzymać w domu. Biedne zwierzaki męczą się w kilku pokojach, bo właściciele ubzdurali sobie, że trzeba mieć w mieszkaniu zwierzątko. Szczyt debilizmu. Chomika niech sobie kupią zamiast meczyć biedne zwierzęta, które powinny biegać po podwórku.
Bo ludzi pojebało. Psy i koty były od pilnowania gospodartw, ale ludzie zaczęli je trzymać w domu. Biedne zwierzaki męczą się w kilku pokojach, bo właściciele ubzdurali sobie, że trzeba mieć w mieszkaniu zwierzątko. Szczyt debilizmu. Chomika niech sobie kupią zamiast meczyć biedne zwierzęta, które powinny biegać po podwórku.
Przecież wszystkie te zjeby trzymające inwentarz w domu lubią zapach i obecność szczyn i gówna
Jak można psa wpuszczać do samochodu, albo co gorsza trzymać w domu?
Jak można psa wpuszczać do samochodu, albo co gorsza trzymać w domu?
Ciekawe, że maniacy odzwierzęcych pozostałości w swoim domu zawsze mają 3 cechy wspólne:
- Jakakolwiek wrócenie uwagi, że zwierzęta w domu generują zapach, sierść, ślinę i gówno, od razu reagują inwektywami
- zwierzęta są lepsze od ludzi / krzywda ludzi mnie nie rusza, ale ojej pieskowi się ała stało
- chuja wiesz
Tyle jest z wami rozmowy.
Starzy Cię już 27 lat trzymają w domu, i dziwisz się że pies? Jeszcze z 8 lat i może zasłużysz na wycieczkę samochodem.
Tak, zwierzęta są lepsze od ludzi, bo ducha bogu winne, i nie mają możliwości pisać takie gówna jak Ty na Sadisticu
- chuja wiesz
Tyle jest z wami rozmowy.