To najpierw trzeba to zrobić.
Widać, żeś kurwa z londku. Zostań tam i nie wracaj. Polska będzie ci wdzięczna. Co za debil...
Kiedyś na dyskotece, wsypałem dziewczynie do drinka, tabletkę gwałtu.
Jestem tak brzydki, że po wypiciu, wyrwała mi telefon i dzwoniła do mojego dilera po jeszcze jedną.
Kiedyś na dyskotece wsypałem dziewczynie do drinka tabletkę gwałtu.
Jestem tak brzydki, że po wypiciu wyrwała mi telefon i dzwoniła do mojego dilera po jeszcze jedną.
Taki problem tabletke rozgniesc? Wysil chodz raz ta pusta mozgownice i pomysl co sie szybciej rozpusci, tabletka w calosci czy pokruszona..
Ja to za trudne dla Ciebie, to moze sie uda za 5-10 lat jak ci jakims cudem IQ wzrosnie do 40. Over, prostaku z koziej dupy.
Kurwa, ja myślałem że to jakieś nieporozumienie. A ty najzwyczajniej jesteś zwykłym przygłupem. Który nawet nie wie o co chodzi.
Idioto niedorobiony, wsypać to można proszek. Więc kurwa nie można wsypać jednej tabletki, zanim się jej nie rozgniecie. Ale co ja będę tłumaczył kretynowi, co nawet nie wie do czego się odnosi.
Wsypałeś se tam na tych wyspach kiedyś jedną kapsułkę do prania? Do pralki? Zrobiłeś kiedyś mielone kupując pół kilo łopatki i trochę boczku w całości? Wędziłeś kiedyś zrębkami używając całego polana? Bułkę tartą też robisz bez mielenia/tarcia?
Tępy ty jesteś jak typowy Polak z "londku". Durniu ty bez szkoły, mówi się sypnij groszem. Nie mówi się sypnij banknotem, dociera do tego pustego łba czy nie? Widzisz różnicę? Wątpię.