Każdy normalny człowiek by pomyślał, ze koleś chce pione zbić, a co dopiero dzieciak A matka: "bosze, przecież to poważne czary, a Zośka mu pione zbiła! Szatan nas spali!"
No. Kiedyś myślałem, że lepiej jest robić zamiast narzekać... i dalej tak myślę
NIC nigdy nie dodałeś, w kółko tylko marudzisz i spamisz obrazkami z dupy.
Udostępnij w końcu coś ciekawego, albo cokolwiek... Póki co twoje zdanie jest tyle warte, co suma twoich tematów - ZERO
No nie. Gdy ja szedłem do komunii nikt tak nie pomyślał. Widocznie dzisiaj wymagane są znaki ostrzegawcze jebiące nas w oczy zewsząd, w stylu amerykańskim. Jak np. nie gryź czegoś co wygląda jak gówno , jak coś kroisz to uważaj, bo nóż może zabić, nie wkładaj widelca do gniazdka. sp***oliny denne.
Chyba, że mały niemiec w kiecce jest w takim wieku na jaki wygląda. Góra 3 lata. Jeśli nie, to debil do kwadratu. Współczuje starym kolejnego przykładnego osobnika gatunku oj***nia czarnego kabana z uśmiechem na japie.
No nie. Gdy ja szedłem do komunii nikt tak nie pomyślał. Widocznie dzisiaj wymagane są znaki ostrzegawcze jebiące nas w oczy zewsząd, w stylu amerykańskim. Jak np. nie gryź czegoś co wygląda jak gówno , jak coś kroisz to uważaj, bo nóż może zabić, nie wkładaj widelca do gniazdka. Spierdoliny denne.
Chyba, że mały niemiec w kiecce jest w takim wieku na jaki wygląda. Góra 3 lata. Jeśli nie, to debil do kwadratu. Współczuje starym kolejnego przykładnego osobnika gatunku ojebania czarnego kabana z uśmiechem na japie.
znaki ostrzegawcze jebiące nas w oczy zewsząd, w stylu amerykańskim.