Tytan jest zajebisty ale ze wzgledu na biokompatybilnosc
garażowa obróbka tytanu w temacie DIY broni palnej jakos do mnie nie przemawia
no i bron musi swoje wazyc, zwlaszcza pewne elementy
co do wygladu i kompaktowosci - mi sie bardzo podobaja wyroby mbw stocks dla mosina
ciekawe jakie efekty bylyby z kompozytow
amelinium - wrzucalem filma z gosciem co z puszek odlal lower receiver do ar - wiec jak najbardziej diy
a jesli chodzi o same walory estetyczne - platerowane i grawerowane 1911 z rzezbionymi okladzinami jak dla mnie wygrywa
Wcale nie muszą pewne elementy broni swoje ważyć. Jako przykład podam - MP5
w kontekscie diy latwiejsze do ogarniecia niz mechanizm jak z mp5 sa ciezsze elementy polecialem mocno na skroty
ale zycze powodzenia z garazowym rezaniem i pasowaniem elementow
no i z wymienionych przez ciebie powodow w temacie garazowego klepania rozpylaczy raczej odpada
jeszcze napisz ze przy tym osobnym temacie grzebiesz to mnie z ciekawosci poskreca
jakos mam faze ostatnio na przegladanie biokompatybilnych projektow a ostatnio z kims kto siedzi w temacie mialem okazje pogadac pare dobrych lat temu
dlatego pisalem o wykonaniu tego i spasowaniu w warunkach garazowych
jest duzo latwiejszych tanszych i prostszych do ogarniecia patentow
na strzelaniach na zewnatrz pare razy tylko bylem, tlumikow w lapach nie mialem a jesli chodzi o dzwiek to lubie basowe pierdolniecie czarnego prochu
no nitro jest mocniejszy, czystszy nowoczesniejszy ogolnie same plusy
tyle ze mialem kiedys okazje postrzelac z czarnego(ktps na strzelnice przyniosl zabawki " masz sproboj z tego").. no i wciagnelo
czyszczenie jest upierdliwe no i smrodek jak jest wilgotno
w lapach dawno zadnych fajnych zabawek nie mialem ale zanim bym sie na strzelnice wybral musialbym okuliste odwiedzic
co do tlumika pewno juz masz wytoczony komplet czesci zamiennych