co z satelitami GPS ? które muszą zapierdalać do OKOŁA ziemi żeby można było dojechać na kurwy jak sie nie zna miasta ?
A ja neguję choćby dlatego ,że chodziłem na geografię w podastwówce, a później na astronomię. A wy jesteście lemmingi teorii spiskowych, jeszcze se shitPhone'a 7 do kompletu zafundujcie.Możecie wierzyć lub nie w te teorie. Ale nie negujcie tego bez oglądania filmu. Poświęćcie na niego te 1.5 h i dopiero oceńcie czy to takie głupie i naiwne.
Możecie wierzyć lub nie w te teorie. Ale nie negujcie tego bez oglądania filmu. Poświęćcie na niego te 1.5 h i dopiero oceńcie czy to takie głupie i naiwne.
co z satelitami GPS ? które muszą zapierdalać do OKOŁA ziemi żeby można było dojechać na kurwy jak sie nie zna miasta ?
A ja neguję choćby dlatego ,że chodziłem na geografię w podastwówce, a później na astronomię. A wy jesteście lemmingi teorii spiskowych, jeszcze se shitPhone'a 7 do kompletu zafundujcie.
Widziałeś satelitę GPS? Pokaż mi jedno zdjęcie lecz nie z google grafika gdzie masz wizualizację z programów graficznych. Podobno jest ich 40-50k a nie ma ani jednego zdjęcia.
Czemu satelity nie są ustawione pionowo a pod kątem 45st? No bo odbierają sygnał z nadajników ustawionych co kilkanaście/dziesiąt kilometrów. Nie ma żadnych satelitów gps tak samo jak nikt nie poleciał na księżyc.
To jest problem. Bo wyczytałeś tak w książce, bo w każdej książce w taki czy inny sposób opisali to i tamto. Problem w tym że właśnie w taki sposób zaszczepia się w ludziach kłamstwo. Jak zapytasz ich dlaczego mają odmienne zdanie to mówią bo tak w szkole uczyli. Świat nie jest tak pięknym miejscem na jakie kreują go media i zakłamane podręczniki które nie piszą o 5 rozbiorach Polski no ale nie zaczynam tematu. Kto będzie chciał to znajdzie prawdę.
Większość ludzi nie potrafi dyskutować z argumentami przytoczonymi w filmie. Chociażby jeden z nich. Horyzont. Wszyscy mówią że statek znika za horyzontem co nie jest prawdą gdyż to złudzenie. Gdy weźmiemy lornetkę, teleskop statek nadal będzie widoczny.
up
Prosiłem o zdjęcie satelity w kosmosie. Doczekam się?