@Maxiter - orzeszki to masz ty, w gaciach. Pewnie tak samo puste jak fistaszki z promocji w Biedronce. Gdzie ty widzisz taranowanie to już tylko Święty Wysocepierdolnięty wie. Jak to mówił Boguś Linda: nie chce mi się z tobą gadać. Ciekawi mnie tylko jedno, gdyby użyto amunicji ostrej podczas tego całego marszu, też byś to samo mówił? Bo ja, gdyby mi pozwolono i byłbym pewien braku sankcji prawnych - co roku bym zatłukł te podobno 100 osób. Przypadkowo by padło z tysiąc niewinnych. Taką mam koncepcję, wchodzisz w to? Czy już ci się kuc do przodu zawinął i właśnie się krztusisz swoimi kudłami?
ci co piszą "w Polsce policjant już by siedział" itp. gratulacje i życzę wam żebyście dostali kiedyś porządny wpierdol na ulicy czy na dołku za nic lub za jakąś głupote co zdarza się często a o czym muły nie wychodzące z domu nie wiedzą
A co na dołku za darmo siedzisz? W tym wieku powinno ci już przejść buntowanie się przeciwko prawu. Byłem trochę takim ulicznikiem teraz mam ich głęboko w chuju, pałą trzeba hołotę postawić do pionu.