Benzyna pochodzi od ropy, mądry człowiek ją podgrzewał i stworzył benzynę mniej trującą i jeszcze uzyskał gaz jako uboczny produkt LPG , na ropie jadą ciągniki i statki cała reszta genialnych wynalazków która popchnęła świat do przodu przeszła na Benzynke ;P a tylko zjeby trzymają się ropniaków
Ten jak coś pierdolnie to ręce opadają. Statki palą mazut, jak podgrzejesz mazut to odparowuje olej napędowy (ON) , tak piraci somalijscy pozyskują olej do samochodów. Samoloty pasażerskie latają na kerazynie (nafta, dość podobna do ON z uszlachetniaczami przeciwmrozowymi) Poza tym benzynka i LPG to tylko biedakopolsce popularne i u niemca skąpca. Mnie to rozpierdalalają biedaki z polszy co kupi sobie 3 litrowy samochód i go zara zagazuje, bo trza się somsiadowi pokozoć ,ale wlew pedogazu schowa, żeby nie widział Teraz na top eco są hybrydy benz-el. , ale to technologia przejściowa, ze wzgledu na wysokie koszta ogniw i kurczace sie zasoby litu, technologie przyszłości zaprezentował w seryjnych autach Hyundai - hybryda el.-wodorowa, bez posredników w postaci ogniw, ale jeszcze upłynie dużo wody zanim ludzie opracują tanie i bezpieczne sposoby pozyskiwania wodoru.
Ewidentnie olej dostał się do wydechu. Prawdopodobnie pęknięty pierścionek lub głowica uszkodzona.
z instrybutora...
Poza tym benzynka i LPG to tylko biedakopolsce popularne i u niemca skąpca. Mnie to rozpierdalalają biedaki z polszy co kupi sobie 3 litrowy samochód i go zara zagazuje, bo trza się somsiadowi pokozoć ,ale wlew pedogazu schowa, żeby nie widział ....
Dokładnie Nie chciało mi się tłumaczyć tym imbecylą
Zapaliła się sadza we filtrze cząstek stałych
(...) Poza tym benzynka i LPG to tylko biedakopolsce popularne i u niemca skąpca. Mnie to rozpierdalalają biedaki z polszy co kupi sobie 3 litrowy samochód i go zara zagazuje, bo trza się somsiadowi pokozoć ,ale wlew pedogazu schowa, żeby nie widział (...)
Ten jak coś pierdolnie to ręce opadają. Statki palą mazut, jak podgrzejesz mazut to odparowuje olej napędowy (ON) , tak piraci somalijscy pozyskują olej do samochodów. Samoloty pasażerskie latają na kerazynie (nafta, dość podobna do ON z uszlachetniaczami przeciwmrozowymi) Poza tym benzynka i LPG to tylko biedakopolsce popularne i u niemca skąpca. Mnie to rozpierdalalają biedaki z polszy co kupi sobie 3 litrowy samochód i go zara zagazuje, bo trza się somsiadowi pokozoć ,ale wlew pedogazu schowa, żeby nie widział Teraz na top eco są hybrydy benz-el. , ale to technologia przejściowa, ze wzgledu na wysokie koszta ogniw i kurczace sie zasoby litu, technologie przyszłości zaprezentował w seryjnych autach Hyundai - hybryda el.-wodorowa, bez posredników w postaci ogniw, ale jeszcze upłynie dużo wody zanim ludzie opracują tanie i bezpieczne sposoby pozyskiwania wodoru.
Co do filmu, padła turbina i wpierdala olej silnikowy.
Co do filmu, padła turbina i wpierdala olej silnikowy.