This city is yours
This city is yours
20,000 empy seats
Are you fucking sure?
Tylko UNITED!!!
banshee,
poziom kibicowanie w Anglii jest teraz na żenującym poziomie. Kiedyś a i owszem, ale teraz? Cały stadion siedzi cicho, wszyscy pousadzani w krzesełka rzędami, żrą hamburgery.
Uczmy się od nich kibicowania, masz racje.
@up
wina meksykańców a szczególnie jednego podłego brudasa który najpierw macał naszą polską kobietę a potem wrzucił kosę między żebra gościowi, który ją chciał bronić. W ŻADNEJ TV o tym nie powiedzą - Ż-A-D-N-E-J.
Dziękuję - dobranoc.
@up
wina meksykańców a szczególnie jednego podłego brudasa który najpierw macał naszą polską kobietę a potem wrzucił kosę między żebra gościowi, który ją chciał bronić. W ŻADNEJ TV o tym nie powiedzą - Ż-A-D-N-E-J.
Dziękuję - dobranoc.
Byłem na plaży w gdyni... Sam na policje dzwoniłem zanim w ogóle zaczeły się problemy z Meksykanami. Kurwa, co co to za kibice, którzy przyszli na plaże sie najebać, odpalać race i drzeć ryja? Nabuzowani goście szukali zaczepki, znaleźli żeglarzy na jednym z najbardziej zajebistych okrętów i im napierdolili. Ale tak, kibole są tylko w telewizji, tak na prawde tvn wszystkich okłamuje i na stadionach są przykładni ojcowie z dziećmi, piją soczek i od czasu do czasu coś zaśpiewają. Wiem że są prawdziwi kibice, bo bywam na meczach, ale ci co byli na gdynskiej plazy przynasa wstyd całej Polsce