Jakiego starszego? Bydle w sile wieku, może dobija 60, ale na moje ma z 55. Wpierdol rzeczywiście przesadzony, ale jeśli grubas sapie do dzieciaków i wyskakuje z łapami, to mu się należało. Cwaniak wobec dzieci. Jebany cwel.
Nawet jeśli senior coś tam nabroił, to jednak napierdalać w taki sposób starszego człowieka to skurwysyństwo, agresor do gazu
Jakiego starszego? Bydle w sile wieku, może dobija 60, ale na moje ma z 55. Wpierdol rzeczywiście przesadzony, ale jeśli grubas sapie do dzieciaków i wyskakuje z łapami, to mu się należało. Cwaniak wobec dzieci. Jebany cwel.
at ~30 temu jak szczeniak byłem, też lepe dostałem od starego frajera, bardziej postawnego, otóż kolega z podwórka wyrył napis legia na masce fiata, jestem z łodzi i tutaj wszyscy byli za łksem.
Typ dorwał pierwszego lepszego "mnie" i sobie popychanki robił i że stary za chwile zapłaci.
Najpierw mój brat mu ryją tak opierdolił że żyć już mu się odechciało, a potem mój stary ZOMOwiec mu życie upr
Nawet jeśli senior coś tam nabroił, to jednak napierdalać w taki sposób starszego człowieka to skurwysyństwo, agresor do gazu