Zasłużył sobie już w momencie gdy przekroczył granicę Polski
Twoim tokiem rozumowania zasłużył sobie na to też każdy polak przekraczając granicę innego kraju.
XXI wiek a ludzie dalej wierzą w narodowościowe i religijne podziały. Indoktrynacja od małego. Jakbyś się urodził na Ukrainie to byś był Ukraińcem, też byś chciał być tak traktowany. Co za ameby umysłowe na tum sadolu. 10 lat mnie tu nie było, a jak wróciłem to aż strach patrzeć na poziom sadolowych tubylców
Nie, to nie jest mój tok rozumowania, bo Polacy są Polakami, a ruskie gówna, ruskimi gównami. Co do indoktrynacji, to gdy byłem młodszy, też byłem ofiarą edukacji wstydu, tak jak ty obecnie. Jeśli twój wiek w profilu jest prawdziwy, to małe są szanse na to, byś jeszcze przed śmiercią zdążył zmądrzeć, bo to bolesny proces - będziesz musiał sam przed sobą przyznać, jak bardzo byłeś oszukiwany i zmanipulowany. Ja od dziecka byłem zindoktrynowany lewacką propagandą, słowo rasista miało dla mnie negatywny wydźwięk, nie rozumiałem dlaczego ludzie nienawidzą żydów, bambusów itd., i miałem takich ludzi (w sensie rasistów i ksenofobów) za jakichś prymitywów. Łatwiej jest oszukać ludzi niż przekonać ich, że zostali oszukani.
Chcesz się utożsamiać z ruskim gównem, to przeprowadź się na zaporoże.
Jesteśmy przede wszystkim ludźmi, żyjącymi na pyłku w kosmosie, o który się kłócimy od lat. Miałem to samo podejście co ty lata temu. Przestan żyć swoją wybraźnią i wyuczonymi, zaprogramowanymi przekonaniami. Życzę Ci żebyś zmądrzał, zawsze jest na to czas.
Tak, zaś ukraińcy są ukraińcami. Za to ruskie gówno które przeprowadza się na Zaporoże jest prawidłowo tępione.Nie, to nie jest mój tok rozumowania, bo Polacy są Polakami, a ruskie gówna, ruskimi gównami. [...]
Chcesz się utożsamiać z ruskim gównem, to przeprowadź się na zaporoże.