Z tego co zauważyłem po komentujących, oni nie zważają czy zasłużony, czy nie, po prostu chcą żeby ukraińcy wyjechali do swojego kraju. Ich myślenie jest typu: im więcej agresji przeciwko ukraińcom tym szybciej stąd wyjadą.
Tak na prawdę nie wiadomo do końca czy zasłóżony wpierdol czy nie..
Na necie było sporo nagrań jak spokojnie taksówkarz wozi ludzi i potem dostaje zlecenie od pato dresiarzy którzy na nim sobie używają bo tylko jest Ukraińcem.
Ale ogólnie ukraińców też nie lubie dla mnie to jest swołocz jak ruska i ukraina vs rosja to dla mnie taki kacapski rozłam wewnętrzny i choćby bardzo chcieli zjednoczyć sie z europom to jednak mentalnie i zachowawczą są nadal spuścizną sovietów i banderowców.
Mam nadzieje żę na tym filmie jednak Ukrainiec sobie zasłużył na wpierdol. A nie stał sie niesłusznie ofiarom kolejnych pato dresiarzy co udają jak to walczą o dobro Polskie będąc niegdyś sam największą zakałą dla normalnych Polaków.
Niestety na filmie widać tylko bójkę a nawet nie, tylko urywek jej bez podana żadnej przyczyny wybuchu.
Więcej od tych na filmie i od Ciebie, to na pewno
Tak sobie wmawiaj, nie ma to wpływu na rzeczywistość. A tak na marginesie, nie wiesz czemu bójka z tego nagrania miała w ogóle miejsce, więc jeżeli uważasz, że ci którzy z automatu plują na ukrainca/ów (bo chyba było ich tam więcej) są bandą idiotów, to mówisz też o sobie, liżąc dupę tym ukrom z filmu i plując na tamtych Polaków, dalej nie mając pojęcia co się tam w ogóle dzieje.
nie, problem jest taki, ze nadal sa scierwa, które mysla, że samosady sa uprawnione i w 5 mozna lac 1. jesli zrobil cos źle - zatrzymać, dzwonic po psy, domagac sie skazania. samoobrona - tak, samosąd - nie.
jak tam ktos wyzej napisal - to jeden z powodow, dla ktorych nadal jestesmy daleko za pewnymi krajami.
Powtórzę się, ale dalej nie wiesz, co się dzieje w tym wideo, a stawiasz wyroki i mówisz o jakichś samosądach. Czyli jak ktoś kogoś zaatakuje, to zamiast ma się stać i jopić, i dzwonić po policję i już? "Zatrzymać" tak, bo to takie proste, podchodzisz do takiego, mówisz "zatrzymuję cię!" i czekacie grzecznie na policję. Weź się ogarnij.