Wysłany:
2012-05-18, 23:57
, ID:
1144275
4
Zgłoś
Widać co poniektórzy z was, nie zostali dobrze wychowani. Nikt was nie nauczył kultury i szacunku, zakładam, że jesteście pokoleniem wychowywanym bezstresowo. Jak ja dostałem wpierdol to wiedziałem co jest dobre a co złe. Od wojny mineło jakieś 70 lat, nie oczekujcie, że w kraju nastąpi jakaś radykalna zmiana, Polska w tej wojnie była najbardziej poszkodowana, więc nie zregeneruje się ot tak, a wy naoglądacie się jakichś zagranicznych pierdół, pedałów i dziwek w internece i drga wam powieka, że nie macie tak samo. Wszystko chcielibyście mieć za darmo a ja wam powiem, że nic nie dostaniecie dopóki na to nie zasłużycie. Szczerze mówiąc nie wiem co skłania tych idiotów do pisania takich obraźliwych komentarzy i wklejania takich obrazków, gdybym miał zgodę na to by was zastrzelić to bym to zrobił. Bo nie po to mój pradziadek stracił zdrowie w Oświęciumiu, i nie po to dziadkowie mojej matki ryzykowali życie by ocalić żydów, żeby Zakała jak ty wklejała takie obrazki. Nie ma takich słów żebym mógł Ci ubliżyć tak mocno jak tego chcę.
Jeśl aż tak nie podoba Ci się ten kraj, to zrzeknij się obywatelstwa i wstąp do legii cudzoziemskiej, może wtedy docenisz co ten kraj Ci dał.